Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din tenis, 10 ianuarie 2020. Două pentru profit

Rafa Nadal

Biletul Zilei din tenis, 10 ianuarie 2020. Rafa merge ceas în 2020. Super campionul spaniol se află într-o formă de invidiat, 3 victorii până acum și toate au fost obținute fără set pierdut. Goffin este liderul belgienilor, dar nu se poate ridica la nivelul lui Rafa. Pliskova s-a cam chinuit în primul meci de la Brisbane, iar adversara pe care o întâlnește azi este una de luat în seamă.

Biletul Zilei din tenis, 10 ianuarie

  • Riske a câștigat cele două partide pe care le-a disputat la Brisbane, în ambele s-a impus cu 2-0. În ambele partide de până acum, Riske s-a impus destul de lejer, neavând mari probleme cu Strycova și Muchova. Totuși, suprafața dură nu este una care să îi fie pe plac americancei. Aceasta alternează destul de des victoriile cu eșecurile, iar cele din urmă sunt mai dese.

Biletul Zilei din tenis, 10 ianuarie

  • Pliskova este pe un loc 2 WTA, extrem de meritat. Cehoaica a avut un an 2019 fantastic, dar finalul acestuia a fost unul destul de slab. Pliskova a câștigat ultimele trei dueluri directe și doar o singură dată s-a impus la zero. Riske s-a impus o singură dată într-un meci direct, chiar în primul dintre cele două combatante. O să avem parte de un meci aprig, vom vedea trei seturi în această partidă.
  • Nadal a tras Spania după el în acest nou turneu între națiuni. Nadal s-a impus în fiecare meci de până acum și a făcut acest lucru cu stil. Rafa nu a pierdut vreun set în acest an, iar Australian Open este din ce în ce mai aproape. Goffin este un jucător excelent, dar pentru un anumit tip de adversar. Rafa o să se impună și azi, doar că o să facă acest lucru ceva mai greu.

Biletul din tenis, 10.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii