Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din tenis, 13 ianuarie 2020. Sorana și-a regăsit atitudinea

Biletul Zilei din tenis, 13 ianuarie 2020. Sorana Cîrstea a fost una dintre cele mai promițătoare jucătoare de tenis din România, dar mereu a lipsit ceva pentru a ajunge la un nivel decent. Sorana suferă în primul rând din cauza blocajelor mentale pe care le trăiește în timpul unui joc, dar și din cauza lipsei de atitudine. Ceva s-a schimbat în ultima vreme.

Biletul Zilei din tenis, 13 ianuarie

  • Iar acest lucru ne bucură, avem nevoie de o Sorana în formă, avem nevoie de o Sorana plină de încredere, mai ales că în acest an nu ne putem baza pe Simona Halep, pentru meciurile pe care România le are de disputat. Halep a anunțat că se concentrează doar pe turneele importante și pe Jocurile Olimpice, în rest o să aibă mare grijă să se odihnească foarte mult.

Biletul Zilei din tenis, 13 ianuarie

  • În acest context, Sorana poate să revină în forță la echipa națională și să fie jucătoarea cea mai importantă de acolo. Talent are cu carul, ne-a demonstrat acest lucru în anii ce au trecut, are nevoie de foarte multă încredere în forțele sale, de ceva mai multă atitudine și de un pic de răutate în plus. Până acum, Sorana nu a pierdut vreun set la Hobart, iar unul dintre meciuri a fost împotriva Irinei Begu.
  • Kristyna Pliskova vine la acest meci după un turneu disputat în China, acolo unde a pierdut în semifinale. Pliskova a pierdut doar două seturi în 2020, iar acestea s-au consemnat în acea semifinală cu Rybakina. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit în 2013, la Australian Open. Atunci s-a impus românca cu 2-1 la seturi. Mizăm pe dorința de a reuși a Soranei, sperăm să fie foarte atentă la joc și să nu cedeze imediat cum dă de greu.

Biletul zilei din tenis, 13.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii