Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din tenis, 16 ianuarie 2020. Debutul româncelor la Australian Open

Biletul Zilei din tenis, 16 ianuarie 2020. Acest debut are loc în calificări, dar ambele jucătoare care vor evolua astăzi, au șanse foarte bune de a trece mai departe. Monica Niculescu este recunoscută pentru jocul ei extrem de complicat, joc ce cu greu este citit de jucătoare ce se află la același nivel cu ea. Ana Bogdan întâlnește o australiancă ce se află pe locul 295 WTA.

Biletul Zilei din tenis, 16 ianuarie

  • Meciul în care evoluează Monica este ceva mai dificil. Bulgăroaica de pe locul 144 WTA, Viktoriya Tomova, nu este o jucătoare în fața căreia să zburzi pe teren. Aceasta se simte excelent pe suprafața dură din tenis, nu are rezultate excepționale, dar cu jucătoare de același nivel reușește să joace un tenis bun. Tomova a trecut deja de un tur preliminar, 2-0 cu o indoneziancă, dar a avut ceva probleme în setul secund.

Biletul Zilei din tenis, 16 ianuarie

  • Jocul Monicăi nu o avantajează pe Tomova. Românca a trecut și ea de ucrainianca Kalinina, după un meci destul de chinuitor, însă motorul Monicăi este pe diesel. Ea se încălzește ceva mai greu, iar atunci când prinde ceva curaj datorită victoriilor acumulate, cu greu o mai poate opri cineva. Monica a trecut de Tomova în 2018, chiar pe acest gen de suprafață.
  • Ana Bogdan a luat australiencele la rând, după ce a trecut în primul tur de Popovic, o jucătoare de pe locul 455 WTA, Ana urmează să joace cu Woolcock, locul 295 WTA. Sincer, nu trebuie să avem emoții în acest meci, Ana s-a maturizat destul de mult în ultima vreme și este conștientă cu nimeni nu mai are răbdare cu ea la cei 27 de ani împliniți. Ana trebuie să câștige destul de clar acest duel. Monica o să aibă ceva probleme, doar dacă nu îi iese jocul. Avem încredere în fetele noastre.

Biletul zilei din tenis, 16.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii