Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din tenis, 17 ianuarie 2020. Calificările Australian Open ne aduc profit

Biletul Zilei din tenis, 17 ianuarie 2020. Calificările Australian Open ne aduc profit. Mizăm cu încredere pe o victorie dublă a Anei Bogdan și a lui Marius Copil.

Biletul Zilei din tenis, 17 ianuarie

  • Vineri dimineață, nu mai devreme de ora 04:00, Marius Copil dispută a doua partidă din cadrul calificărilor pentru tabloul principal de la Australina Open împotriva lui Lorenzo Musetti. În primul duel, românul s-a calificat cu greu, învingâdu-l pe Wu Tung-Lin după un meci de peste două ore, scor 3-6, 7-6, 7-6.
  • Acum, Marius Copil dă peste un adversar mult mai slab cotat decât precedentul și are șanse foarte mari să câștige și acest meci.
  • De partea cealaltă, Lorenzo Musetti a trecut destul ușor de Amir Weintraub ,în două seturi, scor 6-2, 6-1. Dispune de un moral bun de care își va dori să profite și să se impună contra lui Copil. Noi credem totuși că nu se va întampla acest lucru, pronosticul nostru este 1, la o cotă de 1,47.

Biletul Zilei din tenis, 17 ianuarie

  • Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Ana Bogdan și Ann Li, unul în care românca este favorită. Ana Bogdan mai are nevoie doar de victoria din această partidă pentru a ajunge pe tabloul principal de la Australian Open. În primele două partide a jucat excelent, învingându-le pe Ivana Popovic, scor 7-6, 6-4, și pe Belinda Woolcock, scor 6-2, 6-3.
  • Ann Li a câștigat la fel ca Ana Bogdan în minimum de seturi primele două meciuri, 6-3, 7-5 cu Abdelaziz și 6-3, 6-2 cu Wickmayer. Cu siguranță îi va pune mari probleme româncei noastre. Chiar și așa, ne așteptăm ca Ana Bogdan să facă, din nou, un meci bun și să se impună.
Biletul Zilei din tenis, 17 ianuarie 2020

Biletul Zilei din tenis, 17 ianuarie 2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii