Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din tenis, 23 septembrie. Cote excelente la Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu

Biletul zilei tenis, 23 septembrie, are două propuneri de ponturi pariuri de la turneul de la Tashkent, Uzbekistan. În primul tur, Sorana Cîrstea o întâlneşte pe jucătoarea din Cehia, Denisa Allertova, în timp ce Monica Niculescu se va duel cu Nigina Abduraimova. Două meciuri în care jucătoarele din România se pot impune. Cotele pentru amblele partide sunt excelente.

Biletul Zilei Tenis, 23 septembrie. Ce jucăm la Sorana CîrsteaDenisa Allertova?

  • Sorana Cîrstea se află pe locul 95 în clasamentul WTA, reuşind să intre, din nou, în primele 100 de jucătoare ale lumii, cu toate că sezonul actual nu a fost unul bun pentru jucătoarea din România. Cîrstea a reuşit să joace semifinală la Nurnberg şi să ajungă până în turul trei la US Open. Acesta este şi cel mai bun rezultat obţinut până acum. La ultimul turneu, la Hiroshima, a părăsit competiţia încă din prima rundă.
  • Denisa Allertova nu s-a mai regăsit după rezultatele bune obţinute în 2016, atunci când a ocupat şi cea mai bună poziţie, locul 55 WTA. Acum se află pe abia pe 255. Anul acesta, tenismena din Cehia a jucat mai mult în turnee ITF, în special în ţara natală. Singura performanţă remarcabilă a obţinut-o la US Open. A trecut de calificări şi a fost învinsă în primult tur de Petra Kvitova.

Cota excelenta la Monica Niculescu – Nigina Abduraimova

  • Monica Niculescu ocupă locul 104 în clasament, foarte aproape de prima sută WTA. Cele mai bune performanţe ale jucătoarei noastre anul acesta sunt: sfert de finală la Shenzen, optimi la Miami şi un tur secund la Wimbledon. Nu a jucat la foarte multe turnee în ultima perioadă, dar chiar şi aşa, stilul de joc şi experienţa mai mare sunt avantaje de care Monica poate profita. Se poate impune fără prea mari probleme în această partidă.
  • Nigina Abduraimova se află pe locul 550 în clasamentul WTA, cea mai bună poziţie ocupată până acum a fost în 2014, atunci când a urcat până pe 144.  În acest sezon, jucătoare din Uzbekistan a jucat doar în turnee ITF, pe suprafaţă dură, dar nu a reuşit niciun rezultat cât de cât măreţ. Ultima oară a jucat acum trei săptămâni, la un turneu din Kazakstan.

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare