Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din tenis, 7 ianuarie 2020. Nadal a început perfect anul

Biletul Zilei din tenis, 7 ianuarie 2020. Rafa vrea să-și păstreze cât mai mult timp primul loc ATP, Nole vine tare din urmă și își dorește acest lucru cu ardoare. Meciul cu Nishioka o să fie unul extrem de disputat, japonezul a plecat perfect în noul an și moralul îi este la cote mari. Anderson își poate consolida victoria din ultimul meci, Monfils este departe de forma pe care o avea în anii trecuți.

Biletul Zilei din tenis, 7 ianuarie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • După ce a pierdut primul meci de la Turneul Campionilor, Nadal a reușit o serie de 11 victorii consecutive. Acestea au fost și în cadrul Cupei Davis, iar acest lucru face și mai de scos în evidență ceea ce a reușit Nadal. Spaniol a devenit o mașinărie, dacă nu se accidenta atât de des în decursul carierei sale, atunci Rafa putea avea mult mai multe trofee. Cei doi s-au mai întâlnit o singură dată, acest meci a avut loc în 2017 și Rafa s-a impus extrem de greu (7-6 6-3).

Biletul Zilei din tenis, 7 ianuarie

  • Bautista a debutat perfect în 2020, două victorii din tot atâtea dueluri. Problema este că acestea au fost obținute cu jucătorii destul de modești, însă o încălzire pentru un Australian Open bun, poate să fie și cu astfel de dueluri. Bautista vrea să acumuleze cât mai mult în această perioadă, de aceea și în meciul de azi o să încerce lucruri pe care nu le face foarte des. Niponul este un jucător ce nu cedează ușor punctele, este un jucător ce te face să rămâi concentrat 100% pe tot parcursul duelului cu el. Cele două victorii din acest an, au darul de a îi da acestuia un moral excelent.
  • Anderson a revenit după o perioadă foarte lungă de pauză, iar acum are chef de tenis. Înfrângerea din partida cu Nole a fost una destul de dureroasă, pentru că Anderson a jucat un tenis aproape perfect. La meciul cu Monfils, sudafricanul nu trebuie să aibă vreo problemă, francezul este într-o cădere liberă de câțiva ani și nu reușește deloc să își găsească un ritm bun.

Biletul zilei din tenis, 07.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii