Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din Tenis. Surprizele Australian Open

Biletul Zilei din Tenis. Thiem a reușit să treacă de mașinăria Rafa Nadal, meciul a fost unul nerecomandat cardiacilor, dar așa este frumos în tenis, trebuie să trăim la maxim fiecare moment. Zverev nu s-a încurcat de nimeni în drumul său, semifinala cu Thiem o să fie una de mare luptă.

Biletul Zilei din Tenis

Cei doi tenismeni fac parte din noul val, acesta trebuie să aducă un suflu nou și în același timp trebuie să facă uitate legende precum: Nadal, Federer și Djokovic. Ușor de zis, extrem de greu de realizat. Toți cei din noul val sunt foarte buni, dar cei Trei Magi, parcă nu vor să se lase plecați din sportul pe care îl iubesc atât de mult. Zverev este un jucător constant de ceva timp, acesta reușește să-și facă simțită prezența în fiecare meci important pe care îl joacă.

Biletul Zilei din Tenis

La Australian Open, Zverev nu a avut parte de vreun adversar aflat în vreo formă mare, au fost adversari cu nume, dar cărora le lipsea forma sportivă și motivația. Meciul cu Thiem, nu o să fie unul ușor, ba din contră. Austriacul vine după meciul fabulos cu Rafa Nadal, meci în care și-a dat și ultima picătură de energie, iar acest lucru o să îl ajute enorm din punct de vedere al moralului.

Thiem și Zverev se tot întâlnesc din 2016, au disputat până acum 8 partide, iar Thiem conduce cu scorul de 6-2. Pe această suprafață, Thiem a câștigat ultimele două dueluri directe, însă a făcut acest lucru după partide destul de intense. Consumul de energie la care a fost supus Thiem, s-ar putea să fie și cel care o să facă diferența în meciul acesta. Zverev poate să profite la maxim de acest lucru.

Biletul zilei din tenis

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii