Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei Goluri 15.07.2018. Două pariuri ideale

Publicat

pe

Biletul Zilei Goluri 15.07.2018. Nu ai găsit încă meciurile ideale pentru a juca pe soliști? Nu e absolut nicio problemă. Facem profit important pe un bilet cu goluri multe.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Nordsjaelland – Esbjerg – peste 2,5 goluri @ 1.71
Kalmar – Djurgarden – peste 1,5 goluri @ 1.44


Prima partidă de pe biletul destinat golurilor vine din Danemarca și începe la ora 13:00, așa că trebuie să aveți gata destul de repede tichetul depus. Nordsjaelland primește vizita lui Esbjerg, în prima etapă a campionatului. Confruntările directe ne arată că ambele echipe sunt capabile să marcheze, iar tradiția nu are de ce să se schimbe chiar acum. În jocurile amicale, Nordsjaelland a avut doar o partidă de ”sub 2,5 goluri”. Apetitul pentru goluri se va regăsi și azi pe tabela de marcaj.

Biletul Zilei Goluri 15.07.2018

Pentru cea de-a doua partidă de pe biletul cu goluri al zilei de duminică ajungem în Suedia, la confruntarea dintre Kalmar și Djurgarden. Separate doar de un punct în clasament, după 13 runde, cele două echipe au bilanț pozitiv la nivelul golurilor marcate. Oaspeții au o medie de aproape două goluri pe meci, în timp ce gazdele au înscris de 16 ori în 12 meciuri. În ultimele cinci partide directe oficiale s-au marcat întotdeauna minimum două reușite. Cota pentru același scenariu și azi este de 1.44.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii