Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei în Liga Campionilor. Decisiv pentru calificare – CÂȘTIGAT

Sursa foto: nos.nl

Biletul zilei în Liga Campionilor este format din două partide, una din grupa A şi una din grupa B.

Şahtiorul lui Mircea Lucescu joacă ultimul meci din Liga Campionilor în Franţa, la Paris, contra ocupantei locului doi din grupă, PSG. Ucrainenii lui Il Luce au în mare parte asigurat locul trei, singura variantă rea fiind dacă scoate Malmo un punct cu Real şi Şahtior nu reuşeşte acest lucru cu PSG. Francezii nu au primit gol pe teren propriu în acest sezon de Ligă, chiar dacă a trecut pe acolo şi Real Madrid. De partea cealaltă, Şahtior nu a reuşit să înscrie nici măcar o dată în deplasare, unde a încasat în schimb cinci goluri. În tur, PSG s-a impus în meciul direct cu 3-0.

De pe biletul zilei în Liga Campionilor nu avea cum să lipsească duelul Wolfsburg – Manchester United, decisiv pentru calificarea în faza următoare. Cele două echipe ocupă primele două locuri în grupă, cu un avantaj de un punct în favoarea nemţilor, care se pot califica şi cu un egal. United însă nu concepe decât o victorie, aşa că vom avea un meci deschis, pe contre, din care vor ieşi foarte multe goluri.

BILETUL ZILEI – MARŢI, 8 DECEMBRIE
PSG – Şahtior 1 @ 1,42
Wolfsburg – Man. United Ambele înscriu @ 1,80
Cota finală: 2,55 la Fortuna

Sursa foto: nos.nl

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate