Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei: încasăm 1500 de lei pe meciurile de goluri din Ligile Europene!

Penultima etapă din Europa League și Conference League se anunță a fi plină de goluri, mai cu seamă în jocurile unde s-au conturat deja echipele calificate.

Sunt și multe meciuri decisive pentru accederea în primăvara europeană, dar vom încerca să ne axăm în special pe disputele fără miză, acolo unde se joacă doar pentru spectacol și pentru banii UEFA .

Am selectat două meciuri din Europa League și 5 din Conference pentru o cotă de 36.

Din a două competiție intercluburi ca valoare am mizat pe meciul de goluri de la Frankfurt. Nemții sunt deja calificați, belgienii vin în vacanță pentru că mai au șanse pur teoretice la locul doi, astfel încât ne așteptăm la o dispută deschisă și la un 3+ lejer.

Tot un duel de peste 2,5 goluri se anunță și în Danemarca. Midtjylland încă mai speră la calificare, dar are nevoie neapărată de victorie iar Braga speră să tranșeze încă din această seară disputa pentru șefia grupei. Egalul nu-i ajută pe danezi, o echipă obișnuită să primească goluri pe teren propriu, iar un 3+ la cotă 1,93 merită bifat pe bilet.

Trecem la jocurile de Conference League și ne axăm în principal tot pe goluri. În Cipru, Gent are minge…de calificare cu lanterna Anorthosis. Belgienii sunt forță atunci când evoluează în deplasare, astfe că ne așteptăm la un fotbal spectacol cu reușite în ambele porți.

Lucescu jr trage la calificare cu PAOK!

Roma lui Mourinho s-a salvat etapa trecută la Genoa prin reușitele târzii ale lui Felix, un puști ghanez de 18 ani. Giallo-rossi vor să lege din nou o serie de victorii în fața unei echipe destul de imprevizibile, care va încerca să surprindă pe contraatac. Mizăm pe un 3+ și pe Olimpico, la fel ca și la disputa din Gibraltar, cu Copenhaga mare favorită la victorie și la locul 1 în fața modestei, dar ambițioasei Lincoln.

La Bratislava este meci de care pe care. Răzvan Lucescu vrea să meargă mai departe cu PAOK, iar una din condițiile esențiale este să nu piardă cu Slovan, un rezultat perfect realizabil ținând cont de raportul de forțe între cele două echipe.

Închidem biletul cu un meci din Azerbaidjan. Qarabag este lidera surprinzătoare a grupei H, cu două puncte peste Basel. O victoriei în fața Omoniei, care nu mai are nicio șansă de calificare, ar propulsa-o pe formația din Agdam cu șanse mari la o premieră istorică, și anume accederea în primăvara europeană. Azerii au mulții stranieri în lot, ciprioții n-au pentru ce să mai lupte, astfel că vom miza cu curaj pe minim două goluri înscrise de gazde, pentru 1,80 cotă!

Din 7 meciuri am făcut o cotă de 36 pe care am plasat-o deja la Superbet cu 40 de lei. O poți juca și tu sau te poți insipira, la alegere din recomandările noastre.

Pariază COTA de LIGILE EUROPENE la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

Bilete câștigătoare