Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal, 11 ianuarie 2020. Campioana mondială ne aduce profit

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal, 11 ianuarie 2020. Spectacolul continuă la Europenele de handbal masculin, iar astăzi vom putea să urmărim la lucru Danemarca, principala favorită în opinia specialiştilor la cucerirea trofeului. Un alt meci extrem de interesant se va disputa între Germania şi Spania, în ceea ce ar trebui să fie finala Grupei C.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal masculin, 11 ianuarie 2020. Mizăm pe victoria Danemarcei

Campioană mondială şi olimpică en-titre, Danemarca are parte de o grupă destul de complicată la acest turneu final, urmând să întâlnească naţionalele Ungariei, Rusiei şi Islandei. Debutul şi-l va face împotriva Islandei şi o victorie lejeră i-ar netezi drumul spre faza următoare a competiţiei. Punctele forte ale danezilor, antrenaţi de Nikolaj Jakobsen, sunt portarul Niklas Landin şi supervedeta Mikkel Hansen, poate cel mai bun jucător din lume la ora actuală. Cu o defensivă bine pusă la punct şi cu un atac devastator, Danemarca nu prea are cum să se încurce în faţa Islandei, iar pronosticul nostru este că se va impune la cel puţin 4 goluri diferenţă. Cota de 1,55 este tentantă şi nu trebuie ratată.

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal masculin, 11 ianuarie 2020. Goluri la multe la Spania – Germania

Spania şi Germania au disputat deja câte un meci la Campionatul European, ambele au marcat de peste 30 de ori şi s-au impus la 11 goluri diferenţă în faţa debutantelor Letonia şi Olanda. Sigur, adversarii au fost unii modeşti, dar am reuşit să ne facem totuşi o primă impresie despre forma în care se află cele două combatante. Partida este de o importanţă capitală, pentru că cine câştigă merge mai departe în grupele principale cu 2 puncte, ceea ce i-ar da un avantaj în lupta pentru calificarea în semifinale. Spania pare uşor favorită, dar cu nemţii nu se ştie niciodată, aşa că pentru a evita surprizele vom miza pe goluri şi nu pe solişti. Cum amândouă formaţiile au arătat la debut un apetit ofensiv extraordinar, credem că se vor înscrie cel puţin 52 de goluri în meci, cota pentru acest pronostic fiind de 1,41.

Promotii