Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal, 12 ianuarie 2020. Portugalia, aproape de calificare!

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal, 12 ianuarie 2020. Abia s-au disputat primele meciuri din faza grupelor și surprizele nu au întârziat să apară, cele mai mari fiind înfrângerile Franței și Danemarcei, principalele favorite la cucerirea trofeului, în fața Portugaliei, respectiv a Islandei. Etapa a doua programează câteva dueluri interesante, care ar putea aduce lămuriri în privința echipelor care se vor califica în faza următoare a competiției.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal masculin, 12 ianuarie 2020. Portugalia poate trimite Franța acasă!

  • În Grupa D, Portugalia a învins vineri Franța la 3 goluri diferență și a produs prima mare surpriză a acestui turneu final. Iar acum are nevoie de o victorie împotriva debutantei Bosnia&Herțegovina pentru a fi aproape sigură de calificarea în grupele principale. Lusitanii au arătat o forță deosebită împotriva „cocoșilor” mai ales în apărare, dar și atacul a fost realmente la înălțime, pentru că nu este la îndemâna oricui să înscrie Franței 28 de goluri. Bosnia&Herțegovina și-a respectat împotriva Norvegiei statutul de echipă echipă mică, iar cele 32 de goluri încasate arată că cel puțin la nivel de apărare stă destul de prost. Astfel că, la acest meci vom alege să mizăm pe goluri, mai precis pe cât vor înscrie lusitanii, cota pentru „peste 28,5 goluri Portugalia” fiind de 1,53.

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal masculin, 12 ianuarie 2020. Suedia, favorita grupei F

  • În cel de-al doilea meci din cadrul Grupei F, Suedia va întâlni Slovenia și în cazul unei victorii își va asigura calificarea în grupele principale, unde va intra cu 2 puncte, ceea ce îi va acorda un imens avantaj în lupta pentru accederea în semifinalele competiției. În prima partidă, scandinavii au învins fără drept de apel Elveția la 13 goluri diferență și, chiar dacă adversarul a fost unul modest, asta spune totul despre forța de atac a naționalei pregătite de Kristjan Andresson. De partea cealaltă, și Slovenia s-a impus la debut în fața Poloniei cu 26-23, mult mai greu decât o arată scorul, însă nu credem că va face față tăvălugului suedez. Mai ales că Suedia beneficiază și de avantajul terenului propriu, fiind una ditre cele trei țări organizatoare, astfel că vom miza pe o victorie a gazdelor la cel puțin 2 goluri diferență. Cota oferită este de 1,71 și nu trebuie ratată.

Promotii