Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal, 13 ianuarie 2020. Spania face spectacol

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal, 13 ianuarie 2020. Ușor, ușor ne apropiem de finalul primei faze a acestui Campionat European, unul care a oferit destule surprize, dar și câteva certitudini. Pentru biletul de astăzi ne-am oprit asupra a două echipe care au arătat foarte bine până acum, este vorba de Spania, campioana europeană en-titre, și Islanda, formația care a reușit o victorie de prestigiu în primul meci, 31-30 cu Danemarca, principala favorită la câștigarea trofeului în opinia specialiștilor.

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal masculin, 13 ianuarie 2020. Miza pe Islanda

  • Islanda a detonat una dintre primele bombe ale acestui European de handbal, reușind să învingă în prima etapă a Grupei F puternica națională a Danemarcei. De aceea, este văzută ca favorită certă în meciul cu Rusia, care a pierdut la debut în fața Ungariei. Islandezii au nevoie de o victorie pentru a se apropia și mai mult de calificarea în grupele principale și le stă la îndemână să o obțină, dacă e să ne luam după rezultatele obținute în prima etapă. Rusia nu se ridică nici pe departe la valoarea Danemarcei, ceea ne facem să credem că Islanda se va impune în acest joc mult mai ușor decât a făcut-o în prima etapă. Astfel, vom miza pe un succes al Islandei la cel puțin 3 goluri diferență, cota pentru acest pronostic fiind de 1,61.

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal masculin, 13 ianuarie 2020. Spania defilează spre un nou titlu

  • Fără îndoială, Spania este echipa care a impresionat cel mai mult până acum la acest Campionat European. Victorii fără dubii în primele două etape, 33-22 cu Letonia și 33-26 cu Germania, și la cum se prezintă lucrurile a devenit principala candidată la adjudecarea trofeului. Forța ofensivă a echipei antrenată de Jordi Ribera este impresionantă, remarcându-se în mod special interul dreapta Alex Dujshebaev, autor a 10 goluri. Iar dacă ținem cont și de valoarea adversarului pe care-l va întâlni, Olanda fiind o debutantă la Europene, e de așteptat să asistăm la un nou festival de goluri al ibericilor. În consecință, vom alege pronosticul că Spania va marca cel puțin 32 de goluri, la o cotă de 1,57.

 

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii