Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal, 16 ianuarie 2020. Miza pe goluri

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal, 16 ianuarie 2020. Gata cu joaca, e timpul să trecem la lucrurile cu adevărat serioase. Astăzi începe faza a doua a Europeanului de Handbal masculin, cea a grupelor principale, în urma căreia vom afla cele 4 echipe care se vor califica în semifinale. Am ales pentru biletul zilei meciurile din cadrul Grupei I, în care evoluează cele 3 echipe cu cele mai mari şanse să termine pe primele două poziţii la final.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal masculin, 16 ianuarie 2020. Spania arată foarte bine

  • Spania a evoluat senzaţional până acum la Europene, a intrat în grupele principale cu 2 puncte şi a devenit marea favorită la cucerirea trofeului. Băieţii antrenaţi de Jordi Ribera au arătat o forţă ofensivă deosebită şi au înscris peste 100 de goluri în 3 partide (medie de 34 de goluri / meci), remarcându-se în mod special Dujshebaev, Maqueda şi Fernandez, fiecare cu câte 11 reuşite. Cehia, adversara Spaniei din această partidă, nu a excelat în prima fază a grupelor, dar a reuşit să se califice de pe locul 2 graţiei victoriilor obţinute împotriva Macedoniei de Nord şi Ucrainei. Pleacă la drum cu 0 puncte şi nu are nici cea mai mică şansă să treacă mai departe, cum de altfel nu are nicio şansă în partida contra ibericilor. Dar nu vom alege să pariem pe solişti în acest joc, ci vom miza că se va înscrie mult, cota pentru cel puţin 55 de goluri marcate în meci fiind de 1,68.

Biletul zilei la Campionatul European de Handbal masculin, 11 ianuarie 2020. Croaţia – Austria, finala pentru semifinale

  • Partida Croaţia – Austria va decide în mare măsură cea de-a doua echipă a Grupei I care va însoţi Spania în semifinale. Având câte 2 puncte fiecare, la fel ca Spania, ambele pornesc cu şanse aproape egale, croaţii fiind avantajaţi puţin de golaveraj, cu un plus de 5 goluri faţă de gazdele austriece. Deşi meciul se dispută la Viena, Croaţia este văzută de bookmakeri ca favorită, cu o cotă la victorie de numai 1,30, faţă de 5,50 cât a primit Austria. Dar nu vom miza nici în acest caz pe solişti, ci vom merge tot pe goluri. În prima fază a grupelor, Austria a avut o medie de 29 de goluri primite pe meci, în faţa unor adversari mult mai slabi decât cei pe care-i va întâlni de acum înainte. De aceea, credem că va încasa la fel de mult şi astăzi, cota oferită pentru Croaţia înscrie cel puţin 28 de goluri fiind de 1,47.

Promotii