Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei la pariuri din 19 martie 2020. Facem profit din Belarus. Ne dublăm banii pe o cotă 2

Biletul zilei la pariuri din 19 martie 2020. În Belarus debutează noul sezon în plină pandemie de coronavirus. Am ales două ponturi cu care să facem profit. De la ora 16:00, mizăm pe duelul Energetik – BATE Borisov, iar de la ora 18:00, pariem pe meciul Șahtior Soligorsk – Torpedo Zhodino.

Biletul zilei la pariuri din 19 martie 2020. Energetik – BATE Borisov

Prima partidă de pe biletul zilei la pariuri este cea dintre Energetik și BATE Borisov. Gazdele încep noul sezon cum nu se putea mai prost și întâlnesc principalii favoriți la câștigarea titlului. În sezonul precedent, Energetik s-a salvat de la retrogradare cu mari emoții, diferența între ea și prima echipă care a mers direct în liga a doua a fost de doar patru puncte.

Cota 2,07 din două meciuri

De partea cealaltă, așa cum spuneam mai sus, oaspeții sunt principalii favoriți la câștigarea campionatului, și vor duce, din nou, o luptă pe viață și pe moarte cu rivalii de la Dinamo Brest. În sezonul trecut, cei de la BATE au pierdut titlul în favoarea lor, la o diferență de cinci puncte. Mizăm pe un pronostic de peste 2,5 goluri. Ultima partidă de pe tichetul de astăzi este tot din Belarus, cea dintre Șahtior Soligorsk și Torpedo Zhodino, unde ne aștepăm la un 1 solist.

Biletul zilei la pariuri din 19 martie 2020

Biletul zilei la pariuri din 19 martie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii