Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei la pariuri din 20 martie 2020. Două ponturi pentru profit

Biletul zilei la pariuri din 20 martie 2020. Două ponturi pentru profit. Mizăm pe două dueluri din Belarus, Dinamo Brest – Smolevichi, la fotbal, și Neman Grodno – Șahter Soligorsk, la hochei. 

Biletul zilei la pariuri din 20 martie 2020. Dinamo Brest – Smolevichi

  • Prima partidă de pe biletul zilei la pariuri este cea dintre Dinamo Brest și Smolevichi. De la ora 17:00, gazdele debutează în noul sezon, împotriva unor adversari destul de facili, cu gândul să câștige un nou titlu. În sezonul precedent, Dinamo Brest s-a impus în fața rivalelor BATE Borisov și Șahtior, la cinci puncte, respectiv 10 distanță. De partea cealaltă, oaspeții au promovat în prima ligă și se vor afla, cu siguranță, printre cei care se vor lupta pentru evitarea retrogradării. Mizăm pe un duel spectaculos, cu peste 2,5 goluri.

Cota 1,96 din fotbal + hochei

Al doilea meci de pe tichetul de astăzi este cel dintre Neman Grodno – Șahter Soligorsk, duelul cu numărul cinci dintre cele două echipe, din play-off-ul primei ligi la hochei. Gazdele s-au impus o singură dată în timpul regulamentar, în primul meci, scor 4-2, și a câștiga în prelungiri, în meciul patru, scor 4-3. De partea cealaltă, oaspeții s-au impus de două ori, cu același scor, 4-0. Pentru că această partidă este una destul de echilibrată, vom miza pe pronosticul peste 3,5 goluri.

Biletul zilei la pariuri din 20 martie 2020

Biletul zilei la pariuri din 20 martie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii