Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei la pariuri din 22 martie 2020. Cotă 2,42 din trei ponturi

Biletul zilei la pariuri din 22 martie 2020 este compus din două ponturi din fotbal şi unul din hochei. Toate duelurile din Belarus, singura ţară în care se mai practică sport de performanţă. 

Biletul zilei la pariuri din 22 martie 2020. Slutsk – Slavia Mozyr

  • Primul meci de pe biletul zilei de astăzi este cel dintre Slutsk şi Slavia Mozyr, din prima etapă a noului sezon din Belarus, singurul campionat cunoscut care se mai joacă în acest moment. În sezonul precedent, gazdele s-au clasat pe locul 11, cu 34 de puncte, la doar cinci puncte de primul loc care a retrogradat direct. De partea cealaltă, oaspeţii au terminat pe trei poziţii mai sus, pe opt, având şapte puncte mai mult decât locul de baraj şi, în acelaşi timp, la distanţă mare de cele de cupe europene. Mizăm pe minimum două goluri în meci.

Cotă 2,42 din fotbal şi hochei

  • Al doilea meci de pe biletul zilei, 22 martie 2020, este tot din Belarus. De la ora 15:00, Belshina primeşte vizita celor de la FC Minsk. Gazdele au revenit în pe prima scenă fotbalistică din Belarus după trei ani petrecuţi în liga secundă şi vor avea o misiune grea în încercarea de a se salva de la retrogradare în acest sezon. De partea cealaltă, oaspeţii au terminat sezonul trecut pe locul nouă, şase puncte peste locul de baraj şi la o distanţă considerabilă de cele de cupe europene. Pronosticul nostru este peste 1,5 goluri.
  • Ultimul duel de pe tichet este din hochei, cel dintre Soligorsk şi Neman Grodno, la care am mizat 12.
Biletul zilei la pariuri din 22 martie 2020

Biletul zilei la pariuri din 22 martie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii