Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei Liga Campionilor 11.07.2018. Două pariuri interesante

Publicat

pe

Biletul Zilei Liga Campionilor 11.07.2018. Încep să apară numele importante în preliminariile din Liga Campionilor, iar noi îți propunem un bilet cu șanse importante de reușită.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Valur – Rosenborg – PR 2 @ 1.97
Suduva – APOEL – peste 1,5 goluri @ 1.33


Avem meciuri din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, iar noi am ales pentru voi două ponturi extrem de interesante. Deschidem ”balul” cu confruntarea dintre Valur și Rosenborg, acolo unde vom merge pe mâna echipei din Norvegia. Rosenborg are prima șansă la calificare, după cum spun și agențiile de pariuri, și va încerca să ia un avantaj consistent încă de la jocul din Islanda. Oaspeții vor fi în avantaj la pauză și noi ne dublăm cota de pe bilet.

Biletul Zilei Liga Campionilor 11.07.2018

Pentru al doilea joc de pe bilet alegem golurile. APOEL se deplasează pe terenul lui Suduva pentru prima manșă din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Ciprioții au o echipă solidă și încearcă să ajungă în grupele UCL, în timp ce Suduva va avea nevoie de o minune pentru a se califica mai departe. Va fi însă o confruntare deschisă, în care vom vedea minimum două reușite. Lituanienii au avantajul că sunt în plin campionat, în timp ce APOEL va bifa abia acum primul joc oficial al sezonului.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii