Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei: mizăm pe un pont de cotă mare din Serie A și pe debutul lui Xavi la Barca pentru 1770 de lei!

Xavi nu are timp de pierdut. Noul antrenor al Barcei trebuie să lase o impresie bună încă de la primul joc

După meciurile internaționale, de regulă reluarea campionatelor dă bătăi de cap pariorilor. Jucătorii se întorc obosiți de la lot, indiferent că evoluează sau fac doar act de prezență la convocări. În plus, după disputele din acest weekend urmează meciuri decisive în cupele europene, iar antrenorii trebuie să contrabalanseze loturile de jucători, astfel încăt să facă față pe ambele fronturi.

Chiar dacă oferta de azi este destul de atrăgătoare, am alcătuit un bilet în care am alternat favoritele cu disputele de goluri din campionatele noastre favorite.

Bundesliga ne face din nou cu ochiul. Wolsburg și-a revenit după o perioadă mai dificilă și are prima șansă la Bielefeld. După înfrângerea surprinzătoare de aseară din derby-ul Bavariei, Dortmund vrea să ia urma liderului Bayern. O victorie de goluri multe este foarte posibilă, chiar dacă Haaland încă nu este refăcut.

Pontul de cotă mare din Serie A!

Avem un pont de cotă mare și în Italia. Fiorentina – Milan este unul din capetele de afiș în Italia. Toscanii au mari probleme în apărare, ambii fundași centrali titulari vor absenta, iar diavolul milanez evoluează foarte bine în meciurile din deplasare. Mizăm că rosso-nerri nu vor pierde, într-un meci de peste două goluri.

Terminăm periplul prin top 5 campionate, cu derby-ul Cataluniei. Xaxi debutează pe banca Barcelonei, iar din entuziasmul acestei reveniri spectaculoase, mizăm pe două goluri minim, marcate de blau-grana.

Trecem la meciurile de goluri, și, ca de obicei, nu putem rata campionatele noastre preferate, Belgia, Austria, Elveția, Austria 2 și Suedia.

Din 8 meciuri am făcut o cotă 38 pe care am plasat-o deja cu 40 de lei. Poți juca și tu biletul sau te poți inspira din recomandările noastre.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

Bilete câștigătoare