Urmareste-ne

Biletul zilei

BILETUL ZILEI. Regula de două simplă la Dinamo. Defensivele slabe aduc golurile.

Din cele trei partide am adunat o cotă de 3.32, vă puteți inspira din Biletul Betmag sau vă așteptăm cu sugestii pe pagina noastră de Facebook, @Betmag.ro-pariuri pentru fanatici.

Universitatea Craiova – Dinamo

Cine intră în Groapă, fără cinci nu scapă! Ce vremuri!  Mai nou, cine joacă împotriva lui Dinamo marchează cel puțin două goluri. Mizăm pe gazde că marchează peste 1.5 goluri în meci.

Celta Vigo – Granada

La Liga cu echilibrul specific ne pune față în față unele dintre cele mai slabe defensive din întreg campionatul. Două goluri pe durata partidei sunt la îndemnă, cu o cotă de 1.31.

Trabzonspor – Alanyaspor

Ne rotunjim cota la câteva unități peste 3 cu un GG din campionatul Turciei. Ambele echipe sunt vecine de clasament si partida va fi extre mde încinsă, care pe care.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

 

Agenții autorizate