Urmareste-ne

Pariuri online

Biletul zilei Roland Garros 30.05.2017 | Victorii la masculin

Sursa foto: www.ontennis.com

BILETUL ZILEI 30.05.2017. Astazi vom afla toti jucatorii calificati in turul doi, iar in scena intra vedete precum Andy Murray sau Thomas Berdych. 


BILETUL ZILEI 30.05.2017. John Isner are un meci destul de usor in primul tur de la Roland Garros, cu Jordan Thompson, jucator de hard, care nu va face fata serviciului lui Isner la un turneu asa de important cum este Grand Slam-ul parizian. Cota americanului este 1.22. Cea mai buna cota de pe bilet o avem la meciul Baghdatis – Almagro, unde mergem pe un succes al spaniolului, cotat la 1.38. Cipriotul nu mai este de mult jucatorul care a impresionat, iar acum a ramas doar un tenismen mediocru, care doar apare pe tablourile importante de la turnee.

PARIAZA BILETUL

Cel mai simplu bonus: intre 25 RON si 200 RON acordati automat!

Deschide AICI un cont rapid la Betano si primesti automat intre 25 RON si 200 RON! Oferta se adreseaza exclusiv celor care au efectuat prima depunere.


BILETUL ZILEI 30.05.2017. Andy Murray joaca impotriva rusului Kuznetsov in primul tur de la Roland Garros, iar bookmakerii i-au oferit cota 1.15 pentru un succes, iar noi suntem de parere ca nu trebuie ratata aceasta cota pe un bilet cu mai multe partide. Nu in ultimul rand, Berdych impotriva lui Struff, cehul fiind cotat cu 1.18 pentru acest tur. Daca puneti toate cele patru partide pe un bilet strangeti o cota frumoasa, care va poate dubla miza pe care ati ales-o.

Sursa foto: www.ontennis.com

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate