Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei Superbet 02.10.2018. Două meciuri echilibrate

Publicat

pe

Paulo Dybala

Biletul Zilei Superbet 02.10.2018. Juventus primește vizita campioanei Elveției, iar Benfica are deplasare în infernul de la Atena. Cristiano este suspendat.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul zilei Superbet 02.10.2018


Biletul Zilei Superbet 02.10.2018

Juventus a ajuns la opt victorii consecutive sezonul acesta, din tot atâtea meciuri disputate. Juve a marcat cel puțin două goluri în fiecare meci și a primit doar cinci până acum. În prima etapă de Champions League, Juventus s-a impus pe Mestalla cu 2-0. Însă la acel joc l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo, pentru acest meci.

Portughezul a fost eliminat în prima repriză, pentru o încăierare cu un adversar. Juve a fost dominată de Valencia, dar și-a văzut de joc și a fructificat fiecare ocazie avută de a marca. Young Boys a fost surclasată clar de United în primul meci.

Elvețienii au pierdut cu Manchester United 0-3, chiar pe teren propriu. Un rezultat destul de surprinzător, pentru că United nu trece printr-o perioadă bună.

Biletul Zilei Superbet 02.10.2018

Young Boys a jucat fotbal cu „diavolii”, având câteva ocazii bune de a marca, dar jucătorii oaspeților de astăzi le-au ratat cu seninătate, poate și datorită tracului competiției. Young Boys a marcat în toate deplasările de până acum, cu Juventus o să fie greu, dar nu imposibil.

Benfica și AEK au pierdut împreună în prima etapă. Grecii s-au înclinat în fața lui Ajax, într-un meci în care nici nu au contat. AEK a reușit contraperformanța să nu șuteze la poartă, a avut doar trei cornere, în comparație Ajax a avut 13, iar portarul elen a intervenit magistral la trei faze de poartă, pe lângă cele trei goluri primite în meci. Benfica a jucat fotbal cu Bayern, dar bavarezii au avut o zi de excepție și astfel s-au impus cu 2-0.

Lusitanii au avut același număr de ocazii și șuturi pe poartă, ca și Bayern, dar lipsa de experiență a jucătorilor a fost decisivă. Benfica a marcat în toate meciurile din deplasare de până acum, inclusiv la PAOK și Fenerbahce în tururile preliminare.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii