Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei Superbet 13.10.2018. Două meciuri echilibrate pentru astăzi

Publicat

pe

Bulgaria

Biletul Zilei Superbet 13.10.2018. Urna a treia valorică a Ligii Națiunilor ne propune două partide interesante, Norvegia versus Slovenia și Bulgaria – Cipru.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul zilei Superbet 13.10.2018


Biletul Zilei Superbet 13.10.2018

Norvegia, o echipă robustă exact cum o știți, practică un fotbal „urât”, bazat pe forța fizică a jucătorilor săi. În ultimii ani nu a mai apărut vreun nume mare din Norvegia, fotbalul fiind la un nivel extrem de scăzut. Norvegienii au deja două jocuri în acestă grupă, o victorie cu Cipru pe propriul teren (2-0) și o înfrângere (0-1) în Bulgaria.

Norvegia are o serie de opt partide fără înfrângere pe propriul teren, iar din aceste opt meciuri, șase sunt victorii.

În acest timp, Norvegia a primit maxim un gol per meci, iar în patru partide acest lucru nici nu s-a întâmplat.

Biletul Zilei Superbet 13.10.2018

Slovenii sunt cenușăreasa grupei, momentan se află pe ultimul loc, având două înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate. Bulgarii s-au impus în Slovenia cu 2-1, iar Ciprioții și-au câștigat meciul de acasă cu Slovenia, cu scorul de 2-1. Slovenii nu sunt o echipă de deplasare, în ultimele șase deplasări au obținut o singură victorie, restul fiind înfrângeri.

Bulgaria este surpriza Ligii Națiunilor, se află pe primul loc al grupei C, cu maximum de puncte. Bulgarii s-au impus în Slovenia cu 2-1, iar pe teren propriu au câștigat cu Norvegia 1-0. În ultimele zece meciuri de acasă, Bulgaria are opt victorii și doar două înfrângeri, interesant este faptul că cinci victorii au fost obținute la zero.

Ciprioții au debutat cu o înfrângere în Liga națiunilor, au pierdut 0-2 în Norvegia. În jocul de pe teren propriu cu Slovenia, ciprioții au strâns rândurile și au reușit victoria cu 2-1. Cipru în deplasare nu există, în ultimele 12 partide disputate pe teren străin, Cipru a obținut o victorie și restul sunt înfrângeri pe linie.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii