Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei Superbet 14.10.2018. Liga Națiunilor ne aduce banii

Publicat

pe

Matic, Serbia

Biletul Zilei Superbet 14.10.2018. Am selectat câteva din meciurile de astăzi, meciuri ce se joacă în noua competiție din Europa. Alegeri inspirate să aveți și voi!500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul zilei Superbet 14.10.2018


Biletul Zilei Superbet 14.10.2018

Meciul nostru cu Serbia este unul extrem de greu, prea multe șanse la o victorie nu avem, iar dacă ne uităm la ultimele rezultate din deplasare ale sârbilor, speranțele la o victorie scad dramatic. Serbia a pierdut o singură dată pe teren străin, în ultimele zece jocuri disputate.

Sârbii au o serie de patru victorii consecutive, în deplasare, timp în care nu au primit vreun gol. Și noi ne lăudăm cu o singură înfrângere în ultimele zece meciuri, dar problema este că am primit gol în șase dintre acestea.

Biletul Zilei Superbet 14.10.2018

La ultimul joc de acasă ne-am chinuit teribil, poate că și pentru faptul că s-a jucat fără suporteri în tribune, dar nu și pentru faptul că am jucat cu un om în plus, în cea de-a doua parte a jocului cu Muntenegru. În 2009, Serbia se impunea la noi acasă cu 3-2. Azerii sunt neînvinși în grupa lor, momentan au două rezultate de egalitate și o victorie, iar Malta pare adversarul perfect pentru o a doua.

Problema este că, Azerbaijan s-a chinuit în meciul tur din Malta și astfel a reușit doar un 1-1. Maltezii mai au și două înfrângeri în Liga Națiunilor, iar golaverajul oaspeților este de 3-7. Israel face parte dintr-o grupă cu Scoția și Albania, toate trei combatantele au câte o victorie și câte o înfrângere.

Israelul pleacă cu prima șansă și pentru că a bătut deja Scoția acasă, iar Albania a pierdut în prima deplasare din Scoția 0-2. Problema este că, în meciul direct din tur s-a impus Albania cu 1-0 și astfel Israelul are mare nevoie de o victorie azi.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii