Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei Superbet 15.10.2018. Mergem pe surprize astăzi

Publicat

pe

Biletul Zilei Superbet 15.10.2018. Am selectat câteva ponturi din Liga Națiunilor, dacă tot sunt așa multe rezultate surprinzătoare, ne-am gândit că nu strică să riscăm și noi un pic.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul zilei Superbet 15.10.2018


Biletul Zilei Superbet 15.10.2018

Estonienii ocupă ultimul loc în grupa a doua, a urnei C valorice. Estonienii se află într-o grupă cu Ungaria, Grecia și Finlanda. Estonienii au astăzi meci cu Ungaria, în ultimele zece meciuri disputate de estonieni pe teren propriu, nu s-a consemnat rezultatul „x” la finalul vreunui joc.

Estonienii au un bilanț de șase înfrângeri și patru victorii și au reușit să marcheze în șase dintre aceste partide. Ungurii au o singură victorie obținută în ultimele zece deplasări avute. Ungaria a primit gol în opt dintre aceste meciuri și are șase înfrângeri. Ungaria are trei puncte în grupă, dar acestea au fost obținute pe propriul teren împotriva Greciei.

Biletul Zilei Superbet 15.10.2018

Luxemburghezii nu vor sta la discuții cu băieții din San Marino. Fotbalul din Luxemburg a devenit profesionist și a evoluat foarte mult în ultimii doi ani. Trebuie să ne aducem aminte doar de Dudelange și de isprăvile ei prin Europa. Luxemburg este pe locul doi într-o grupă cu Moldova, Belarus și San Marino, are șase puncte acumulate și un golaveraj de 7-1.

În ultimele zece partide de pe propriul teren, Luxemburg a reușit șase victorii și două egaluri, în șapte dintre partide a marcat de fiecare dată, iar două dintre victorii au fost la handicap. Băieții din San Marino au doar înfrângeri în deplasare, iar în ultimele trei au primit 12 goluri și nu au marcat vreunul.

Finlanda se află pe primul loc în grupă, este urmată îndeaproape de Grecia, dar elenii au o înfrângere cu Ungaria. Finlanda are opt partide fără înfrângere pe teren propriu, iar în șase dintre acestea s-a impus fără să primească vreun gol. Grecii au trei înfrângeri în ultimele cinci deplasări, dar măcar au marcat în patru dintre aceste meciuri.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii