Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei Superbet 16.10.2018. Trei ponturi curajoase pentru azi

Publicat

pe

Gareth Bale

Biletul Zilei Superbet 16.10.2018. Liga Națiunilor își consumă etapele, echipele deja s-au obișnuit cu formatul competiției, iar noi avem nevoie și de ceva șansă, pentru biletul de azi.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul zilei Superbet 16.10.2018


Biletul Zilei Superbet 16.10.2018

Galezii s-au instalat confortabil pe locul doi al clasamentului, pe primul fiind danezii, iar pe trei adversarul de azi (Irlanda). Galezii au câștigat cu 4-1 meciul tur, iar în Danemarca s-au recunoscut învinși. Țara Galilor vine după o înfrângere „programată” cu Spania (1-4), meci în care nu prea a existat.

Irlanda și-a consumat energiile cu Danemarca, a remizat cu danezii (0-0) acum câteva zile, după un joc în care a a alergat non-stop după minge. Șara Galilor nu a mai marcat de trei deplasări în Irlanda. Norvegia versus Bulgaria este derby-ul grupei a treia, din urna C.

Bulgarii sunt surpriza extrem de plăcută a competiției, se află pe primul loc cu nouă puncte, are victorii pe linie, iar golaverajul este de 5-2.

Biletul Zilei Superbet 16.10.2018

Norvegia are și ea două victorii, în acer nu a primit vreun gol, iar înfrângerea cu Bulgaria credem că a lăsat urme adânci. Nordicii au dominat total meciul din Bulgaria, dar lipsa de luciditate din fața porții a făcut ca rezultatul să fie 1-0 pentru bulgari.

Norvegia are nouă partide consecutive fără înfrângere acasă, din care șapte sunt victorii, șase fiind în ultimele șase meciuri jucate. În ultimele patru meciuri dintre cele două echipe, disputate în Norvegia, rezultatul a fost de ambele marchează și cel puțin peste 2,5 goluri marcate în meci. Cipru a condus în Bulgaria și se părea că ne pregătim de o surpriză, dar vecinii noștri au întors rezultatul după pauză, destul de lejer.

Ciprioții au o victorie și două înfrângeri, victoria venind chiar în meciul tur cu Slovenia. Slovenii au înfrângeri pe linie și o dorință mare de a stopa acest lucru. Slovenia a câștigat de fiecare dată acasă cu Cipru, dar problema este că și ciprioții au marcat în aceste meciuri.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii