Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Biletul Zilei tenis 20 mai 2019

Biletul zilei de 20 mai 2019 în lumea tenisului propune două partide atractive pentru pariori. Am analizat un duel de pe tabloul masculin de la Lyon şi un meci feminin de la turneul feminin de la Nurnberg.

Biletul Zilei tenis 20 mai 2019

Prima partidă analizată este cea între Anna-Lena Friedsam şi Irina Begu în primul tur de la turneul WTA Nurnberg. Nemţoaica a făcut un turneu bun la Stuttgart luna trecută cu meciuri excelente, fiind eliminată doar de Kiki Bertens, cea care avea să impresioneze la Madrid. Zgura de la Nurnberg este recunoscută ca fiind o suprafaţă rapidă, iar acest lucru poate aduce multe game-uri de cele două tabere.  Begu este specialistă în meciuri lungi, ultimul turneu la care a participat fiind cel de la Roma, acolo unde 2 din cele 3 meciuri jucate s-au încheiat cu peste 19.5 game-uri. Betmag recomandă la acest meci pronosticul peste 19.5 game-uri pentru o cotă de 1.60, iar curajoşi pot urca şi mai sus chiar şi până la peste 21,5 game-uri sau chiar la un meci de trei seturi.

Ponturi pariuri tenis 20 mai

Ponturi pariuri tenis 20 mai

 

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Al doilea meci pe lista recomandărilor din tenis vine de la Lyon, acolo unde tânărul Jannik Sinner, cel despre care am vorbit şi ieri se duelează cu Mihail Kukushkin. Sinner a trecut fără probleme de cele două tururi din calificări şi va da peste un jucător mult mai experimentat, dar destul de modest pe zgură.  Jucătorul din Kazakhstan a câştigat un singur meci din 5 disputate în actualul sezon pe zgură şi nu va avea deloc o misiune uşoară împotriva tânărului Jannik Sinner. Casele de pariuri oferă o cotă de 1.35 pentru minim un set obţinut de Jannik Sinner. Cei mai curajoşi pot alege şi un succes al italianului, în condiţiile în  care se află într-o continuă creştere de mai bine de trei luni de zile.

Cele două recomandări oferite de Betmag formează o cotă de 2.12, ideală pentru dublarea unei sume de bani într-o zi de luni din mai.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii