Urmareste-ne

Archive

Biltul zilei din 20 decembrie 2020. Profitul vine din Premier League

Biltul zilei din 20 decembrie 2020. Profitul vine din Premier League. Meciul care ne poate aduce profit este West Bromwich – Aston Villa. Acesta se dispută de la ora 21:15.

Biltul zilei din 20 decembrie 2020

  • West Brom nu și-a depășit condiția de nou promovată, se află în acest moment pe penultima poziție în clasament și are doar 7 puncte după 13 meciuri disputate. În runda precedentă, gazdele de astăzi au reușit uno remiză surprinzătoare pe terenul lui Manchester City.

Profitul vine din Premier League

  • De parta cealaltă, Aston Villa are 19 puncte și ocupă momentan locul 11, după 11 partide jucate. În ultimele două meciuri oaspeții au obținut patru puncte, cu Wolves și Burnley, și în cazul unei noi victorii se poate apropia de locul de Europa League.

West Bromwich – Aston Villa 2 și peste 1,5 goluri @ 2,02

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii