Urmareste-ne

Netbet

Black weekend la NetBet: câştigi 777 de Runde Gratuite la verificarea contului

Black weekend la NetBet
Black weekend la NetBet

Black weekend, nu Black Friday, la Netbet! Ce înseamnă asta? Trei zile în care poţi să îţi deschizi cont la cel mai tare casino online din România şi câştigi 777 de Runde Gratuite. Vezi mai jos toate condiţiile, dar să ştii că nu trebuie să depui niciun leu pentru a beneficia de ofertă.

Cine poate să profite de Black Weekend la NetBet

În primul rând, trebuie să ştii că de oferta Black Weekend poate să profite oricine nu are deja un cont la NetBet. Aşadar, dacă nu ai cont încă, ai noroc. Dar trebuie să îţi faci unul în perioada 11-13 noiembrie 2022, adică în acest final de săptămână, folosind butonul de mai sus.

După ce ai accesat linkul de înscriere prin butonul de mai sus, vei fi redirecţionat pe pagina NetBet. Completează-ţi datele şi, FOARTE IMPORTANT, inrodu codul 777 în spaţiul destinat. Apoi, o să fie nevoie să parcurgi şi procesul de verificare a contului nou-creat. E o chestie normală, toţi jucătorii trebuie să îşi confirme identitatea, conform legii.

Pentru asta o să foloseşti buletinul sau actul de identitate. Dacă nu ai împlinit încă 18 ani, nu ai voie să pariezi. Mai aşteaptă puţin!

Ce trebuie să ştii despre cele 777 Runde Gratuite

Ţi-ai făcut cont în perioada 11-13 noiembrie 2022 şi l-ai verificat înainte de 20 noiembrie 2022, atunci primeşti 777 Runde Gratuite la slotul Blinged de la Play’n GO. Rundele Gratuite vor fi creditate în contul tăul în 72 de ore lucrătoare de îndeplinirea tuturor condiţiilor promoţiei. Poţi să le joci la slotul Blinged, la valoarea minimă a unei runde. Atenţie, după ce au fost emise, Rundele Grauite sunt valabile 3 zile!

Câştigurile obţinute din Rundele Gratuite sunt creditate în balanţa ta ca bonus, după epuizarea rundelor, şi au cerinţă de rulaj standard de 40x. Acest Bonus (echivalentul câştigurilor) este valabil timp de 7 zile de la data acordării. După această perioadă, toate bonusurile neutilizate, bonusurile cu rulaj necompletat sau câştigurile în aşteptare derivate din acestea vor fi deduse automat din balanţa contului de jucător. Câştigurile în bani reali rezultate din rulajul bonusului sunt limitate la 100 de lei.

Agenții autorizate