Urmareste-ne

Casa Pariurilor

Bonus de bun venit: 1.350 de rotiri gratuite, numai la Casa Pariurilor

1.350 ROTIRI GRATUITE
Bonus bun venit: 1.350 de rotiri gratuite, numai la Casa Pariurilor

Fii de-al Casei cu 1.350 de rotiri gratuite la Shining Crown, bonus de bun venit pentru toți jucătorii noi de la Casa Pariurilor. O promoție cât casa, pe care ți-a aduce Betmag. O promoție atât de tare, încât dacă o cauți pe casapariurilor.ro nu o să o găsești. Dar Betmag te ajută, ca de obicei.

Cum iei 1.350 rotiri gratuite de la Casa Pariurilor

Această promoție se adresează jucătorilor noi, care se înregistrează la Casa Pariurilor prin intermediul Betmag. Primești, de fapt, 3+1 bonusuri pentru primele depuneri și pentru verificarea identității.

Nu contează în ce ordine alegi să faci procedurile, mai întâi verificarea identității și apoi depuneri sau invers. Bonusurile le vei primi în ambele situații, doar dacă respecți condițiile.

Iată care sunt bonusurile pentru tine, dacă îți deschizi cont la Casa Pariurilor:

  1. Primul bonus la depunere – Depui 50 de lei și primești automat 300 de rotiri gratuite la jocul Shining Crown
  2. Al doilea bonus la depunere – Depui 50 de lei și primești automat 300 de rotiri gratuite la jocul Shining Crown
  3. Al treilea bonus la depunere – Depui 50 de lei și primești automat 300 de rotiri gratuite la jocul Shining Crown
  4. Extra Bonus – Depui 20 de lei și primești automat câte 30 de rotiri gratuite pe zil, timp de 15 zile, la jocul Shining Crown

Perioada de obținere a bonusurilor este de 10 zile de la înregistrare. Sistemul verifică la fiecare oră fixă timp de 10 zile de la înregistrare dacă ambele condiții sunt îndeplinite și îti acordă bonusul corespunzător. (exemplu – efectuezi verificarea contului, buletin și email + efectuezi o depunere la ora 12:20, vei primi bonusul la ora 13:00).

Care sunt condițiile bonusului

Suma minimă ce trebuie depusă pentru a lua fiecare dintre cele 3 bonusuri la depunere este de 50 de lei pentru fiecare dintre cele 3 etape.

Rulajul bonusurilor la depunere este de x5 suma câștigului obținut în urma folosirii Rotirilor.

Extra Bonus – poate fi obținut la efectuarea unei depuneri de minim 20 lei. Bonusul este acordat la conectarea în contul de joc. Primești bonusul doar în zilele în care te conectezi din cele 15. Dacă nu intri în cont într-o zi, vei pierde bonusul zilei respective.

Bonusurile pot fi obținute în 10 zile de la înregistrare.

În cazul în care trec 10 zile de la înregistrare, nu vei mai putea obține bonusurile. · Bonusurile pot fi utilizate și rulate exclusiv la jocul Shining Crown.

Ai 3 zile la dispoziție de la acordare să accepți și să rulezi fiecare bonus in parte.

Pentru a putea retrage eventualele câștiguri din bonusuri și a nu risca anularea acestora, trebuie să rulezi cel puțin o dată suma depunerilor efectuate pe orice joc de tip slot (excluse sunt jocurile de tip Ruletă, BlackJack, Baccarat).

Cine ia bonus de bun venit 1.350 rotiri gratuite

Bonusul este acordat fiecărui jucător nou înregistrat doar o singură dată. Se acordă la primele 3 depuneri în contul de joc casapariurilor.ro cu condiția verificării complete a contului de joc.

Pentru a vizualiza bonusul, intră în contul tău de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil după efectuarea depunerii eligible, în Contul Meu – Bonusuri – Istoric Bonusuri Cazinou.

În cazul în care bonusul nu apare în mod automat, contactează echipa Casa Pariurilor de servicii clienți, înainte de a plasa pariuri.

Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc www.casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online www.casapariurilor.ro, începând cu data de 17.10.2023.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate