Urmareste-ne

Promotii

Bonus de bun venit la Superbet. Cum primești 500 RON gratuit

Bonus de bun venit la Superbet. Cum primești 500 RON gratuit

Citește în continuare pentru a afla cum primești legal bonus de bun venit la primele tale trei depuneri de la Superbet. Oferta de bun venit unică în România este pusă la dispoziție de agenția numărul 1 în preferințele pariorilor.

Bonus de bun venit la Superbet. Cum primești 500 RON gratuit

Cei de la Superbet au un bonus de bun venit foarte atractiv, de 500 lei, iar pentru a te bucura de tot bonusul trebuie să urmezi nişte paşi. Din acest motiv, îţi recomandăm să citeşti cu atenţie ce urmează mai jos. În primul rând, pentru a beneficia de bonusul de bun venit, trebuie să ai cont la Superbet. Poţi face acest lucru chiar de aici

Bonusul de bun venit de 500 lei este împărţit în trei paşi. În primul pas poţi câştiga 200 lei, în al doilea tot 200, iar în ultimul 100 lei. Aceste bonusuri sunt împărţite pe procente din cât depui. Dacă primele două bonusuri oferă 50% din depunerea ta până la 200 lei, ultimul este de 100% până în 100 lei.

EXEMPLU: Ai depus 400 lei prima oară, ai primit 50% bonus, adică 200 lei. Al doilea depozit este de 300 lei, atunci ai primit 50% bonus, adica 150 lei. Iar la al treilea depozit primeşti încă o dată suma depusă.

Condiții de rulaj bonus de bun venit Superbet

Şi acum să trecem la detaliile cu adevărat importante. Cum poţi rula bonusul, de câte ori trebuie să o faci şi la ce cote. Conform regulamentului pe care l-am găsit pe site-ul Superbet, bonusul de bun venit trebuie rulat de şase ori. Mai exact, dacă ai primit 200 lei bonus, trebuie să rulezi 200 x 6 = 1200 lei.

Pentru a se considera la rulaj, pariurile plasate de tine trebuie să aibă cote mai mari sau egale cu 1.60.

Nu trebuie să te îngrijorezi. Având în vedere că primul bonus este de 50%, pentru a primi 200 lei trebuie să depui 400 lei. Aşadar, ai 600 de lei în cont din care trebuie să rulezi 1200 lei. Nu este aşa complicat, mai ales dacă te bagi la pariuri live sau dacă ai câteva combo-uri câştigătoare într-un weekend.

Superbet, agenția numărul 1 în opinia pariorilor din România

Foarte multă lume crede că este cam complicat acest bonus, însă nu este nevoie decât de puţină atenţie. Şi trebuie să recunoaştem, este unul dintre cele mai mari bonusul de bun venit de pe piaţa pariurilor din România. Într-un fel este normal ca şi condiţiile de rulare să fie puţin mai dure.

Aşadar, ai nevoie de trei depuneri, în valoare totală de minimum 900 lei, iar la finalul acestora ai primit 500 lei gratuit. Chiar şi dacă nu reuşeşti să rulezi bonusul, te-ai distrat mai mult cu 500 lei daţi din partea casei de Superbet. Până la urmă, pariurile sportive trebuie privite ca pe o distracţie, pentru a nu ajunge să avem probleme mai grave. Aşa că noi suntem de părere că bonusul de bun venit trebuie privit ca o distracţie de 1400 de lei cu doar 900 de lei cheltuiţi din banii tăi.

Dacă ai nevoie de inspiraţie pentru a rula bonusul de bun venit şi nu ştii ce meciuri să alegi, urmăreşte zilnic ponturile site-ului nostru.

Agenții autorizate