Urmareste-ne

Casa Pariurilor

Bonus de weekend la Casa Pariurilor: de la 25 la 100 lei!

bonusul zilei weekend casa pariurilor
Bonus de weekend la Casa Pariurilor: de la 25 la 100 lei!

La Casa Pariurilor, orice weekend vine cu un bonus… surpriză. Sunt patru tipuri de bonus, dar unul sigur e al tău, dacă respecți condițiile promoției. Poți câștiga între 25 și 100 de lei, în fiecare sfârșit de săptămână din septembrie. Află mai jos toate detaliile promoției.

Cine participă la campanie

Această campanie se adresează tuturor jucătorilor Casa Pariurilor. Dacă nu ai încă un cont la Casa Pariurilor, poți să-ți faci unul rapid, accesând ACEST LINK! Vei fi redirecționat spre formularul de înregistrare. Urmează pașii descriși acolo și vei rezolva în câteva minute. Ai parte și de un bonus de bun venit la alegere: sport sau casino. Nu uita să bifezi acordul de marketing, pentru că altfel nu poți să te bucuri de bonusurile Casa Pariurilor.

Cum iei bonus de weekend la Casa Pariurilor

Bonusul de weekend se acordă… în weekend! Ca să fie clar: în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 17:00 și 21:00, se desfășoară această campanie. Ca să participi, trebuie să depui minimum 50 de lei.

Bonus de weekend la Casa Pariurilor: de la 25 la 100 lei!

Bonus de weekend la Casa Pariurilor: de la 25 la 100 lei!Sunt 4 tipuri de premii, iar ție îți poate pica oricare dintre ele:

  1. 25% cashback (50% șansă de a lua acest tip de bonus)
  2. Pariu fără risc cu funcția Playmaker până la 50 lei – 2500 puncte de loialitate (30% șansă)
  3. Pariu fără risc până la 50 lei – 2500 puncte loialitate (15% șansă)
  4. 100 lei cash (5% șansă)

Dacă vrei să intri în promoție și să câștigi oricare dintre bonusuri, după cum îți este norocul, trebuie să depui 50 de lei.

 

Condițiile bonusurilor

  1. 25% Cashback – Plasează un bliet prematch, minimum 2 selecții/bilet, cotă minimă 1.8/selecție, miză maximă 100 lei. Dacă biletul este necâștigător, primești înapoi 25% din suma pariată în puncte de loialitate.
  2. Pariu fără risc până la 50 lei (2.500 puncte loialitate) – Plasează un bilet prematch, cotă minimă 3.00/bilet, minimum 1 eveniment cu funcția Playmaker. Dacă biletul este necâștigător, primești înapoi suma pariată în puncte de loialitate, până la 50 lei.
  3. Pariu fără risc până la 50 lei (2.500 puncte loialitate) – Plasează un bilet prematch, cotă minimă 3.00/bilet. Dacă biletul este necâștigător, primești înapoi suma pariată în puncte de loialitate, până la 50 lei.
  4. 100 lei (Cash) – Bonusul trebuie acceptat din contul de joc, neexistând condiție de rulaj.

Jucătorii pot beneficia doar de 1 singur bonus/zi.

Unul dintre cele 4 bonusuri este acordat automat la efectuarea depunerii de minimum 50 lei.

Miza aferentă pariului este returnată în contul de jucător în aproximativ 1 oră de la validarea biletului.

Ai la dispoziție 1 zi să accepți bonusul și 1 zi să plasezi bilete, conform termenilor și condițiilor de mai sus.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate