Urmareste-ne

Superbet

Bonus dublu la Superbet: 80 lei pariu gratuit + 222 rotiri gratuite

Bonus dublu la Superbet: 80 lei pariu gratuit + 222 rotiri gratuite
Bonus dublu la Superbet: 80 lei pariu gratuit + 222 rotiri gratuite

Superbet vine cu o nouă promoție, valabilă până la finalul Campionatului European de Fotbal: fă-ți cont, verifică-l și primești 222 rotiri gratuite. Depune minimum 20 de lei și primești 80 lei pariu gratuit. Profită și tu de bonusul dublu și fă-ți cont acum!

80 lei pariu gratuit + 222 rotiri gratuite, în trei pași simpli

În perioada 4 iunie -14 iulie 2024, ai bonus dublu la Superbet, în trei pași simpli:

  1. Deschide cont! Durează doar 3 minute.
  2. Verifică-ți contul! Și primești 222 rotiri gratuite la Burning Hot.
  3. Depune minimum 20 lei! Și primești 80 lei pariu gratuit.

Distrează-te cu rotirile gratuite în Casino înainte de partidele de la Euro 2024 și pariază pe supermeciuri cu pariul gratuit.

Condițiile rotirilor gratuite

Cum iei 222 rotiri gratuite la Burning Hot de la Superbet? Îți deschizi cont la Superbet (fă click AICI) și apoi faci verificarea acestuia. După ce ți-ai verificat contul (trimiți documentele necesare), primești 222 rotiri gratuite la Burning Hot.

Fiecare rotire are o valoare de 0,2 lei. Condițiile de rulaj sunt x40. Bonusul îl vei primi în cel mult 48 de ore. După ce primești bonusul, trebuie să îl accepți din notificarea pop-up pe care o primești la logarea în cont. Valabilitatea bonusului este de 100 de zile.

Bonus dublu Superbet: pariu și rotiri gratuite

Bonus dublu la Superbet: 80 lei pariu gratuit + 222 rotiri gratuite

Condițiile pariului gratuit de 80 lei

Cum iei 80 lei pariu gratuit de la Superbet? După ce ți-ai făcut cont la Superbet, fă o depunere de minimum 20 de lei. Atenție, conform legilor din România, la fiecare depunere se percepe o taxă de 2%. Deci, dacă vrei să ai 20 lei în contul tău și să iei pariul gratuit, selectează 21 lei când faci depunerea!

Pariul gratuit de 80 lei ți se va acorda în cel mult 24 de ore de la îndeplinirea condițiilor. După creditarea lui, trebuie să accepți bonusul din fereastra pop-up care îți apare la logarea în cont. Dacă nu accepți în cel mult 24 de ore, bonusul expiră și îl pierzi.

Odată acceptat pariul gratuit, suma aferentă va creditată în balanța ta bonus, în categoria Pariu Gratuit. Valabilitatea pariului gratuit se încheie la 14 iulie 2024.

Câștigurile rezultate din jucarea pariului gratuit vor fi transferate automat în balanța ta reală, fără să fie nevoie de rulaj suplimentar.

Pentru toate detaliile și condițiile acestei oferte bonus dublu de la Superbet, citește T&C din pagina promoției.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate