Urmareste-ne

Archive

BONUS Fortuna Bet 2019. Iei 500 de lei INSTANT cu acest cod promoțional!

eFortuna are unul din cele mai importante bonusuri pariuri disponibile la ora actuală în România. Fortuna Bet A pornit de jos, de la 300 de lei bonus clienților noi, însă cine își face cont nou de acum în colo are un bonus de 100 % până la 500 de RON. Asta înseamnă că poți avea instant în cont, 1.000 de RON dacă faci o depunere de 500. Înscrie-te prin acest LINK PROMOȚIONAL sau accsează banner-ul de mai jos pentru a accesta 500 DE RON GRATUIT

Pe lângă BONUSUL de 500 de RON, Fortuna Bet vine și cu următoarele oferte:

 • Cote mărite – În fiecare zi, eFortuna lansează în oferă cote mărite. Trebuie doar să intri zilnic și să verifici oferta.
 • Multiplicator de cotă – pariorii pot beneficia de un bonus de până la 100% la pariurile multiple!
 • Expert – Cei de la Fortuna va propun din când în când o listă de meciuri din diferite competiții din care tu trebuie să alegi minim 8 pentru a beneficia de cote mărite. La 8-9 meciuri se adaugă o cotă de 1.11, la 10-11 meciuri se adaugă o cotă de 1.22, iar la peste 12 meciuri se adaugă o cotă de 1.33.
 • Fortuna Plus – Evenimentele din oferta Fortuna PLUS pot fi combinate cu alte evenimente alese de tine. Cu cât adaugi mai multe evenimente pe bilet, cu atât cota aleasă de tine din Favorit PLUS este mai mare.
 • Lucky Looser – Joacă un tichet de tip AKO cu minimum 4 meciuri și o cotă totală de minim 100. Dacă biletul este pierzător din cauza unei singure selecții greșite, vei primi înapoi pe cont de 5 ori valoarea mizei.
 • Happy Hour – Joacă un bilet cu minim 3 evenimente pe o miză de maxim 100 RON, de luni până vineri între orele 15:00 și 16:00, sau sâmbătă/ duminică între 11:00 și 12:00 și vei beneficia de câștiguri cu 30% mai mari.

Cum încasezi BONUSUL de BUN VENIT de la eFortuna

Cei de la efortuna nu sunt foarte stricți în ceea ce privește Termenii și Condițiile acestui bonus. În esență, ca să intri în posesia bonusului trebuie să ai 18 ani. Ca să-ți intre în cont cei 500 de RON, trebuie să activezi manual BONUSUL din setările contului tău. Iată ce scriu cei de la Fortuna pe site-ul lor în legătură cu activarea bonusului:

 • Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc efortuna.ro. *
 • Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online efortuna.ro.
 • Bonusul la prima depunere se acordă o singură dată și poate fi revendicat de către jucătorii eligibili, doar atunci când aceștia îndeplinesc cerințele minime de depunere și rulaj.
 • Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei.
 • Bonusul trebuie activat (acceptat) în termen de 3 zile. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea ceințelor de rulare de 4X valoarea primei depuneri.
 • Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la ocotă minimă pe bilet de 1.5.

Dacă te-ai hotărât să deschizi un cont la eFortuna, BONUSUL îl poți ÎNCASA direct de AICI.Nu trebuie să depui neapărat 500 de RON, însă așa este cel mai indicat ca să valorifici din plin promoția. În cazul în care depui 100 de RON, în cont vei avea un total de 200 de RON și așa mai departe până la 1.000 de RON.

Promotii