Urmareste-ne

Archive

Bonus multiplu la Betano. Câștigă cu 50% în plus pe fiecare bilet jucat

Publicat

pe

Bonus multiplu la Betano. Câștigă cu 50% în plus pe fiecare bilet jucat

Bonus multiplu la Betano. Pentru fanii biletelor de tip acumulator, aceasta este cea mai bună variantă de pariere. Poți ajunge să câștigi cu până la 50% în plus pe fiecare bilet. 

Cei care vorbesc despre pariuri online spun, de foarte multe ori, că acestea se adresează jucătorilor care preferă un meci pe bilet, o cotă bună și o sumă relativ mare, pentru a avea șanse mai mari de câștig. Însă, sunt foarte mulți pariori care preferă biletele de tip acumulator, cu mai multe evenimente, care pot aduce un profit mai mare chiar dacă miza nu este imensă.

Pentru acești pariori, Betano a venit cu o ofertă tentantă: BONUS MULTIPLU. Poți câștiga până la 50% în plus pe fiecare bilet jucat dacă acesta respectă câteva dintre regulile acestei promoții.

Bonus multiplu la Betano. Ce competiții îți aduc bani în plus

În primul rând, trebuie să ai minimum 4 variante pe bilet și maximum 10. La final, dacă biletul e câștigător, Betano pune diferența sub formă de bonus peste câștigul tău. În această promoție sunt implicate cele mai importante competiții:

  • Fotbal: Liga Campionilor, Europa League, Liga 1 Betano, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Calificări EURO și Cupa Mondială
  • Baschet: Euroliga, NBA, campionatul Spaniei

Câștigă cu 50% în plus pe fiecare bilet jucat

Acest bonus este pentru pariorii curajoși, care aleg pe bilet doar meciuri cu o cotă minimă de 1.50. De asemenea, Betano a gândit acest bonus pentru cele mai comune pariuri: la fotbal 1×2, Sub/Peste, GG/NG, respectiv Handicap, Victore sau Sub/Peste la baschet.

Procentajul crește în funcție de numărul evenimentelor de pe bilet, de la 10% la 50%

  • 4 selecții pe bilet -> 10% bonus
  • 5 selecții pe bilet -> 15% bonus
  • 6 selecții pe bilet -> 20% bonus
  • 7 selecții pe bilet -> 25% bonus
  • 8 selecții pe bilet -> 30% bonus
  • 9 selecții pe bilet -> 40% bonus
  • 10 selecții pe bilet -> 50% bonus

Trebuie să știi că această ofertă este valabilă doar de trei ori în cursul a 24 de ore, însă considerăm că este mai mult decât suficient dacă biletele alese de tine sunt câștigătoare.

Cât de mult poți câștiga cu bonusul multiplu de la Betano

Putem face un exercițiu de imaginație, pentru a arăta cât de mulți bani se pot câștiga cu această promoție, doar din bonusul oferit de Betano.

Alegem un bilet cu 8 evenimente, fiecare dintre ele la o cotă de 1.50. Astfel, avem cursul final al biletului 25.62. Dacă pariem 100 de lei, vom câștiga cu acest bilet 2562 de lei, fără bonus. Adăugăm însă 30%, pentru 8 selecții, așa că vom primi de la Betano încă 768 de lei! Astfel, în total vom câștiga nu mai puțin de 3330 de lei! 

Câștigă cu 50% în plus pe fiecare bilet jucat

Câștigă cu 50% în plus pe fiecare bilet jucat

Tot ce trebuie să faceți acum este să găsiți biletele acumulator preferate și meciuri care nu vă pot încurca. Este destul de complicat să găsești meciuri sigure cu o cotă mai mare de 1.50, însă trebuie să recunoaștem că bucuria pariurilor este mai mare pentru cote imposibile decât pentru 1.10 sau 1.20.

Vă recomandăm să încercați acest timp de bonus mai ales în weekenduri, când sunt foarte multe meciuri și aveți de unde alege. Cu cât mai multe meciuri pe bilet, cu atât mai mare bonusul, însă puteți încerca treptat, cu patru evenimente, cinci, etc, până ajungeți la un bonus de 50%.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii