Urmareste-ne

Archive

Bonus pariuri Betano 500 RON | Cea mai buna oferta de bun venit

Publicat

pe

Casa de pariuri online Betano ne propune cel mai atractiv bonus de bun venit existent pe piata la ora actuala. Este una dintre putinele agentii licentiate in Romania (L1170664W000663) care pur si simplu iti ofera automat in cont pana la 500 RON.

Daca alte case de pariuri le ofera noilor clienti fie un simplu pariu gratuit, fie bonusuri complicate, care necesita numerosi pasi, Betano iti acorda pe loc bonusul in momentul efectuarii primei tale depuneri.

Bonus pariuri Betano 500 RON

  1. Deschide AICI un cont rapid la Betano

  2. Efectueaza prima depunere intre 25 RON si 500 RON

  3. Betano iti va credita automat contul cu un bonus de 100%

  4. Ai cele mai avantajoase conditii de rulaj de pe piata


1. Ca sa-ti deschizi un cont la Betano nu-ti va lua mai mult de cinci minute. Este agentia cu una dintre cele mai simple proceduri de inregistrare. Noii clienti sunt nevoiti sa completeze doar informatiile de baza, conform legislaitie in vigoare. Enumeram aici numele, prenumele, adresa ori CNP-ul.

2. Betano iti pune la dispozitie multiple variante pentru depunere. Incepand cu clasicul card bancar (debit/credit) si terminand cu skrill, NETELLER, paysafecard si transfer bancar. Sunt cele mai utilizate platforme de plati online la nivel mondial. Depunerea minima este de 25 RON. Daca doresti, poti depune si mai mult de 500 RON, insa bonusul echivalent pe care il vei primi va fi in limita maxima a acestei sume.

3. Este cea mai buna parte! Imediat dupa ce ai efectuat prima ta depunere, Betano iti crediteaza automat contul cu un bonus echivalent, pana la 500 RON. Ce inseamna asta? La 200 RON depusi, in cont vei avea 400 RON; la 150 RON depusi, in cont vei avea 300 RON, iar exemplele pot continua.

4. Desi a marit acest bonus de la 200 RON la 500 RON, Betano pastreaza in continuare aceleasi conditii avantajoase de rulaj. Sunt cele mai bune de pe piata. Trebuie sa rulezi intreaga suma de cinci ori pe cote minime de 1.65, la pariuri sportive. Asta daca nu cumva esti pasionat de casino online si alegi sa rulezi bonusul acolo. In acest caz, suma va trebui rulata de 12,5 ori pentru a putea fi efectuata o retragere.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii