Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Bonusuri de 50.000 RON la pariuri sportive. Nu rata super-oferta SUPERBET!

Ce veste pentru pariori! Profită acum de super-oferta SUPERBET! Bonusuri de 50.000 RON la pariuri sportive.

Plasează pe SUPERBET un pariu de minim 100 RON la o cotă minimă de 1,60 în perioada 11-18 iunie și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de BONURI în valoare de 500 RON la pariuri sportive.

Promoția este disponibilă în perioada 11.06.2020 (00:00) – 18.06.2020 (23:59). Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc la sfârșitul perioadei promoționale, în data de 19.06.2020.

Jucătorii care au plasat din balanța reală minim un pariu cu o miză de minim 100 Lei și cota de minim 1.6, în sectiunile „Sport” și „Pariuri Live”, vor participa la tragerea la sorți de la finalul perioadei promoționale. Vor fi luate în considerare doar pariurile plasate și finalizate în perioada promoției. Nu se iau în considerare pariurile plasate pe selecții din oferta Super Cota, Super Extra si Super 6 sau plasate în categoria Speciale. Pariurile stabilite prin folosirea funcției de Cash Out nu sunt eligibile pentru Bonus.

Pariurile anulate, pariurile pe competiții anulate, pe participanți care nu au concurat indiferent de motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se încheie/ se acordă cota 1.00 nu sunt luate în considerare.

Un jucător poate beneficia de o singura șansă în cadrul extragerii care va avea loc la sfârșitul perioadei promoționale.

Pentru prezenta promoție, o sumă bonus totală de 50.000 Lei va fi distribuită prin tragere la sorți unui număr total de 100 de clienți. Astfel, fiecare din cei 100 de clienți vor primi câte un bonus în valoare de 500 de lei. Bonusul are o condiție de rulare de x3 și poate fi folosit în secțiunile „Sport” și „Pariuri Live”.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii