Urmareste-ne

Archive

Bonusuri de până la 1.300 RON la cazinoul Fortuna

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est, vine cu o promoție de nerefuzat pentru clienții români pasionați de jocurile de Cazinou: bonus de 100% până la 800 RON la prima depunere și bonus de 50% până la 500 RON la a doua depunere. 

# Jucătorii eligibili pentru această ofertă sunt cetățenii români și toți cetățenii care au reședință română

# Această promoție este disponibilă exclusiv pentru prima depunere la Cazionul eFortuna. Nicio primă depunere în cadrul secțiunii sport nu va fi luată în considerare pentru această promoție

# Exemplu: pentru o depunere de 100 RON, vei primi 100% bonus în valoare de 100 RON. Suma minimă pe care o poți depune pentru acest bonus este de 25 RON, iar cea maximă de 800 RON

# Pentru a beneficia de această ofertă, prima depunere trebuie efectuată în termen de 14 zile de la data înregistrării. Nu uita să treci la cod promoțional FORTUNA800 atunci când te înregistrezi!

# Fortuna oferă un bonus de 50% până la 500 RON și pentru a doua depunere! Practic, dacă depui 150 RON, contul tău va fi alimentat cu jumătate din această sumă, 75 RON. 

Ia acum bonusul de 800 RON de la Fortuna! 

# Fortuna este un operator de pariuri multi-chanel, care folosește atât sistemul clasic cu agenții – sub brandul Fortuna fucționează în momentul de față peste 600 de astfel de locații- cât și pariurile online, accesibile atât de pe desktop, cât și de pe orice dispozitiv mobil.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii