Urmareste-ne

Biletul zilei

Boxing Day vine cu un posibil profit de 2068 lei! Crăciun Fericit!

Ne apropiem cu pași repezi de finalul de an, așa că nu avea cum să lipsească de pe site-ul Betmag.ro un bilet cu meciurile programate de Boxing Day. Bineînțeles, în cazul în care nu se amâna toate din cauza COVID.

Favoritele au absenți mulți

Deschidem biletul cu partida dintre Aston Villa și Chelsea, unde gazdele vin într-o formă foarte bună de când a venit Gerrard, cu 12 puncte obținute în cele șase partide. De partea cealaltă, Chelsea a câzut pe trei, așa că forma nu e excelentă. Cu toate acestea, mizăm pe o partidă echilibrată, în care ambele echipe vor înscrie. Cota pentru acest pariu este 1.91.

Ne mutăm la duelul dintre Norwich și Arsenal, unde tunarii au arătat fotbal de calitate în ultima perioadă și cel mai probabil vor pleca cu toate cele trei puncte din acest duel. Cota pentru acest pronostic este 1.44.

Rămânem la echipe din Londra și discutăm despre partida dintre Tottenham și Crystal Palace, duel care cel mai probabil va aduce foarte multe goluri, cum ne-au obișnuit cele două formații. Cota pentru minimum trei reușite în meci este 1.88.

Burnley – Everon promite goluri

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Burnley și Everton, unde ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți, la cota 1.98.

Închidem biletul cu jocul dintre Manchester City și Leicester, două echipe care găsesc repede calea spre poartă, și mergem pe GG la cota 2.02.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare