Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen (03.10.2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

A treia de la coadă primeşte vizita locului 4 (chiar locul secund la startul rundei) în etapa 7. Arminia Bielefeld, o echipă fără victorie în primele 6 jocuri, întâlneşte Bayer Leverkusen, formaţie pe val, care poate să urce pe poziţia secundă în cazul unui succes aşteptat.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bayer, în urmărirea lui Bayern

Arminia nu e ciuca bătăilor, dar nu a descoperit încă victoria în Bundesliga. Din şase partide, a remizat patru şi le-a pierdut pe celelalte două. Acasă, e neînvinsă, cu trei jocuri închise şi goluri puţine, două egaluri la zero şi un 1-1.

Leverkusen, în schimb, face fotbal-şampanie. Nu e Bayern sau Dortmund, dar e prima după cele două în materie de goluri marcate. Are 13 puncte din 18 posibile, iar cu un succes trece sigur pe locul 2. Iar dacă Bayern o comite cu Frankfurt, Bayer şi Bayern pot fi la egalitate de puncte.

Ce trebuie să ştii înainte de Bielefeld – Leverkusen

Bielefeld are cel mai slab atac din campionat, trei goluri până acum. Doar Diaby de la Leverkusen a marcat la fel de mult, iar Schick şi Wirtz au deja câte patru reuşite.

Tocmai de aceea, Kramer va schimba în atac. O să îi dea o şansă şi lui Wimmer, în locul lui Lasme. În rest, prea multe modificări nu vor fi.

De partea cealaltă, Leverkusen are infirmeria plină. Baumgartlinger, Fosu-Mensah, Palacios şi Tapsoba sunt accidentaţi, iar Andrich e suspendat. Kossounou a probleme la coapsă şi e incert.

Wirtz e noua speranţă a lui Bayer. Puştiul de 18 ani are deja patru goluri în acest campionat şi a ajuns la cota 10 în Bundesliga, la general. E cel mai tânăr care a reuşit asta.

Formaţii probabile în Bielefeld – Leverkusen

  • Bielefeld (4-4-2): Ortega – Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen – Okugawa, Prietl (c), Schöpf, Hack – Klos, Wimmer.
  • Leverkusen (4-2-3-1): Hradecky (c) – Frimpong, Kossounou, Tah, Bakker – Aranguiz, Demirbay – Bellarabi, Wirtz, Paulinho – Schick.

Ponturi la Bielefeld – Leverkusen

Forma celor două formaţii spune totul. Leverkusen e pe val, Bielefeld s-a cam înecat deja.

Pronosticăm 0-2 scor final.

Bielefeld n-a pierdut încă pe teren propriu, dar o poate face astăzi. Nu ne aşteptăm, însă, la un scor prea drastic.

Bilete câștigătoare