Urmareste-ne

Archive

Bundesliga: Arminia – Hoffenheim (18 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Gazdele caută prima victorie din acest sezon, după ce în primele patru etape au obținut trei rezultate de egalite și au pierdut un meci. De partea cealaltă, Hoffenheim a început bine, cu victorie și egal, dar în ultimele două meciuri a fost nevoită să se declare învinsă. Jocul e programat de la ora 16:30, ora României. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Arminia nu are absenți importanți

  • Gazdele nu se pot baza pe Sebastian Vasiliadis, jucător venit de la Paderborn. Acesta este accidentat, dar nu este chiar o absență foarte importantă pentru gazde.
  • În atac ne așteptăm să îi avem din nou pe Wimmer și Klos, ambii reușind să își pună numele pe lista marcatorilor în acest sezon. În ajutorul lor vor intra pe teren Okugawa și Hack pe margini, așa că atacul arată destul de bine.
  • În apărare este însă o problemă, pentru că Nilsson și Pieper nu se descură foarte bine împreună în centru în acest debut de campionat.
  • Cu toate acestea, ne așteptăm să vedem un meci bun făcut de gazde împotriva celor de la Hoffenheim.

 Toate speranțele în Kramaric

  • Hoffenheim nu se poate baza în continuare pe Ermin Bicakcic și Benjamin Hubner, jucători care sunt accidentați de o perioadă bună de timp. Mai mult, nici Havard Nordtveit nu pare să revină prea curând, așa că lista absenților de la oaspeți conține trei nume.
  • Astfel, în mijloc se dă lupta pentru titularizare între Grillitsch și Geiger, pentru a juca alături de Rudy.
  • Toate speranțele oaspeților sunt și în acest meci în Andrej Kramaric, care a reușit patru pase în patru meciuri până acum în Bundesliga. Sunt așteptate și golurile după ce sezonul trecut a înscris 20 în 28 de meciuri.

ECHIPELE PROBABILE

Bielefeld: Ortega – Brunner, de Medina, Nilsson, Laursen – Prietl – Wimmer, Schöpf, Hack, Okugawa – Klos (c)

Hoffenheim: Baumann – Kaderabek, Vogt (c), Richards, Raum – Grillitsch, Stiller – Baumgartner, Kramaric, Bruun Larsen – Rutter

Ce trebuie să pariezi la Bielefeld – Hoffenheim

Chiar dacă gazdele vor intra foarte motivate pe teren, cei de la Hoffenheim sunt mult mai valoroși și au arătat mult mai bine în primele runde.

Nu ne așteptăm la un meci incredibil, dar câteva goluri vor apărea cu siguranță.

PRONOSTIC: 1-2

Agenții autorizate