Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: Augsburg – Stuttgart (31 octombrie 2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Despărţite de patru puncte în clasament şi ameninţate de perspectiva luptei pentru evitarea retrogradării, Augsburg şi Stuttgart vor da totul pentru cele trei puncte puse la bătaie în meciul direct. E un derby al şvabilor, în care oaspeţii au cota mai mică la victorie.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Înapoi în Bundesliga, după eliminările din Cupă

La jumătatea săptămânii, ambele formaţii au spus adio Cupei Germaniei. Augsburg a cedat la lovituri de departajare în faţa lui Bochum, după 2-2 în 120 de minute, iar Stuttgart a pierdut 0-2 cu FC Koln. Aşadar, gazdele ar trebui să aibă jucătorii ceva mai obosiţi, după ce au alergat mai mult.

În campionat, ambele şchioapătă. Augsburg e pe loc de baraj, dar un eventual succes i-ar permite să o egaleze pe Frankfurt, aflată imediat deasupra. Până acum, gazdele de azi au câştigat o singură dată, 1-0 cu Gladbach în etapa 5. Mai au trei remize şi 5 înfrângeri, deci 6 puncte în total.

Nici Stuttgart nu excelează, dar cu două victorii, 4 egaluri şi 3 eşecuri a strâns 10 puncte şi e, pentru moment, departe de zona periculoasă. Totul se poate schimba în cazul unei noi înfrângeri, caz în care ecartul faţă de zona roşie se reduce la un punct. Oaspeţii, însă, sunt în formă bună în Bundesliga, n-au luat bătaie de 4 etape, dar au câştigat doar o dată.

Ce trebuie să ştii înainte de Augsburg – Stuttgart

Oboseala şi-ar putea spune cuvântul pentru Augsburg şi, tocmai de aceea, să apară feţe noi în primul 11. Bazee şi Uduokhai sigur nu joacă, accidentaţi. Semne mari de întrebare sunt şi la Dorsch, Iago, Jensen şi Niederlechner, toţi în curs de recuperare, dar nu încă la 100%.

Zeqiri a punctat de două ori în ultimele 3 jocuri şi va fi, cel mai probabil, titular. Meciul va fi unul special pentru antrenorul gazdelor. Weinzierl a trecut şi pe la Stuttgart, de unde a fost dat afară după cu un 0-6 chiar în faţa lui Augsburg. Acum se află pe banca opusă şi ar putea să păţească acelaşi lucru.

Stuttgart, însă, nu se poate baza pe Marmoush. Egipteanul a lipsit la ultimele două jocuri şi nu e refăcut nici pentru acesta. Faghir va intra, deci, şi acum în linia de atac.

Kalajdzic, Millot, Silas şi Thommy sunt şi ei accidentaţi şi lipsesc, în timp ce Karazor are de ispăşit o suspendare. Massimo, Muller şi Nartey sunt incerţi, cu şanse mici de a juca din primul minut, cel puţin.

Stuttgart e foarte periculoasă la fazele fixe. Drept dovadă, fundaşii centrali Mavropanos şi Kempf sunt cei mai prolifici din campionat, cu trei goluri de căciulă.

Formaţii probabile în Augsburg – Stuttgart

  • Augsburg (3-4-1-2): Gikiewicz – Gumny, Gouweleeuw, Oxford – Caligiuri, Maier, Gruezo, Pedersen – Hahn – Zeqiri, Vargas.
  • Stuttgart (3-4-2-1): Bredlow – Mavropanos, Anton, Kempf – Coulibaly, Mangala, Endo, Sosa – Führich, Klimowicz – Faghir.

Ponturi la Augsburg – Stuttgart

Meciul de tristă amintire pentru Weinzierl (Augsburg – Stuttgart 6-0), a fost ultimul pe care l-au câştigat gazdele de azi în directe. În 2021, Stuttgart are două victorii, 4-1 în deplasare şi 2-1 acasă.

La casele de pariuri, cotele la victorie sunt apropiate, ceva mai mici pentru oaspeţi. Meciul are şanse mari să se termine la egalitate, dar se va înscrie.

Pronosticăm 2-2 scor final.

Fiecare echipă are mici avantaje în această confruntare. Augsburg are terenul propriu şi un lot mai puţin afectat de accidentări, în timp ce Stuttgart are moralul mai bun, graţie seriei de meciuri fără înfrângere din campionat, plus cele două directe câştigate anul acesta.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Bilete câștigătoare