Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: Borussia Monchengladbach – Freiburg (5 decembrie 2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi pentru pariuri

Freiburg n-a câştigat în ultimele 11 deplasări pe terenul lui Gladbach
Freiburg n-a câştigat în ultimele 11 deplasări pe terenul lui Gladbach

Visul frumos pare să se fi terminat la Freiburg, care a intrat într-o serie deloc încurajatoare de înfrângeri. Iar în runda cu numărul 14 merge pe terenul lui Gladbach, una dintre cele doar două formaţii care nu au pierdut pe teren propriu până acum. Borussia – Freiburg se anunţă un duel interesant, în care golurile nu au de ce să lipsească.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Gladbach, o forţă acasă

Clasarea slabă a lui Gladbach, locul 11 la startul etapei, are o singură cauză: evoluţiile din deplasare. Borussia a reuşit să ia 14 puncte din 18 posibile pe teren propriu, dar numai 4 din 21 afară. Cu un total de 18, a început runda a 14-a pe locul 11, dar victoria lui Bochum la Augsburg (3-2) a împins-o deja pe 12.

Dacă Gladbach are prestaţii diferite acasă/afară, Freiburg are perioade diferite. După un start lansat, fără înfrângere în primele 10 meciuri ale sezonului de Budesliga, oaspeţii de azi s-au… stins. Ultimele 3 runde au adus tot atâtea eşecuri, etapă trecută Freiburg pierzând 1-2 la Bochum după ce a condus.

Freiburg era pe 4 la startul rundei, dar deja a ajuns pe 6. N-are cine să o mai depăşească, dar Gladbach se poate apropia la un singur punct diferenţă, în cazul în care câştigă acest meci direct.

Ce trebuie să ştii înainte de Gladbach – Freiburg

Niciuna dintre cele două formaţii nu a fost lovită de vreo nouă accidentare în ultima săptămână, aşa că absenţii sunt cei cunoscuţi deja. Beyer şi Jantschke lipsesc sigur de la oaspeţi, în timp ce Doucoure, Embolo şi Kramer nu sunt încă refăcuţi complet şi, cel mai probabil, nu vor apărea.

De partea cealaltă, Petersen şi Schmid nu fac deplasarea, din motive medicale. Streich, antrenorul lui Freiburg, a încercat să schimbe sistemul în runda precedentă, după două eşecuri la rând, dar nu i-a ieşit. A pierdut din nou, 1-2 la Bochum, şi va reveni la 3-4-3-ul pe care la folosit în cea mai mare parte a timpului.

În condiţiile date, ne aşteptăm să vedem pe teren două echipe „clasice”. Hutter va trimite în teren acelaşi contingent cu care a început şi în runda precedentă, 1-4 la Koln, în timp ce Streich va avea în teren echipa de acum două runde.

Formaţii probabile în Gladbach – Freiburg

  • Gladbach (3-4-2-1): Sommer – Ginter, Elvedi, Bensebaini – Herrmann, Kone, Zakaria, Scally – Hofmann, Stindl – Plea.
  • Freiburg (3-4-3): Flekken – Gulde, Lienhart, N. Schlotterbeck – Kübler, Eggestein, Höfler, Günter – Jeong, Höler, Grifo.

Ponturi la Gladbach – Freiburg

Freiburg a jucat excelent în deplasare şi a strâns 11 puncte din 21 posibile. Doar Bayern şi Bayer au mai multe. Pe de altă parte, oaspeţii de azi nu au amintiri prea frumoase de pe acest teren, unde nu au mai câştigat din 2008, acumulând şapte înfrângeri şi patru remize.

Iar Gladbach a evoluat foarte bine pe teren propriu. E, de altfel, doar una dintre cele două formaţii care nu au pierdut acasă până acum. Dortmund era a treia, dar a cedat 2-3 cu Bayern, în urmă cu o zi.

În aceste condiţii, nu ne-ar mira deloc să vedem goluri de ambele părţi şi un succes al gazdelor.

Pronosticăm 3-1 scor final.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Bilete câștigătoare