Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: Eintracht Frankfurt – FC Koln (25.09.2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

În căutarea primei victorii în campionat, Eintracht Frankfurt primeşte vizita lui FC Koln în etapa a şasea de Bundesliga. Oaspeţii sunt în formă şi pot urca pe locuri de cupe europene, dacă îi ajută şi celelalte rezultate.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Forma e de partea oaspeţilor

Frankfurtul nu stă deloc bine la capitolul puncte, chiar dacă a pierdut o singură dată până acum. În runda inaugurală, a marcat de două ori pe terenul Borussiei Dortmund, dar nu a fost suficient, pentru că galben-negrii au punctat de cinci ori.

Au urmat patru remize, una albă cu Augsburg şi trei de 1-1 cu Bielefeld, Stuttgart şi Wolfsburg.

De partea cealaltă, Koln stă mult mai bine decât se aştepta la startul sezonului. Un singur eşec, 2-3 cu marea campioană Bayern, două succese cu Hertha şi Bochum, plus două remize Freiburg şi Leipzig, două trupe solide.

Ce trebuie să ştii înainte de Frankfurt – Koln

Kostic e principala speranţă la trei puncte a lui Frankfurt, în meciul care se joacă sâmbătă, de la ora 16:30. Sârbul a punctat în remiza 1-1 cu Stuttgart, deşi a început rezervă, după care şi-a prins locul de titular.

Va intra şi contra Kolnului, spre deosebire de Lenz, fundaşul stânga care s-a accidentat şi va lipsi mai multe săptămâni. Rode e absent de mai mult timp, iar Younes nu face parte din planurile antrenorului. Practic, Oliver Glasner va băga acelaşi 11 cu care a început şi runda precedentă cu Wolfsburg.

Koln are, de asemenea, absenţi la acest meci. Horn şi Lemperle sunt rupţi şi nu pot juca. În schimb, Kainz şi-a ispăşit suspendarea şi va reintra din primul minut.

Steffen Baumgart nu are de ce să schimbe, pentru că echipa sa a avut evoluţii solide şi rezultate pe măsură.

Formaţii probabile în Frankfurt – Koln

  • Frankfurt (4-2-3-1): Trapp – Da Costa, N’Dicka, Hinteregger (c), Durm – Sow, Jakic – Borre, Kamada, Kostic – Lammers. Antrenor: Oliver Glasner.
  • Koln (4-1-3-2): T. Horn – Schmitz, Kilian, Czichos, Hector (c) – Skhiri – Ljubicic, Duda, Kainz – Modeste, Uth. Antrenor: Steffen Baumgart.

Ponturi la Frankfurt – Koln

În ciuda celor cinci partide fără victorie din startul campionatului, Frankfurt nu pleacă învinsă de la primul fluier. Mai mult, gazdele şi-au transformat terenul propriu într-o fortăreaţă, având până la ora jocului nu mai puţin de 21 de partide consecutive în care nu au pierdut.

Kostic şi Hauge sunt principalele atuuri, ambii contribuind la câte două goluri până acum, dar Santos Borre, venit în vară de la River Plate, poate fi surpriza acestui joc.

Kolnul îi datorează locul din clasament lui Modeste, care a punctat deja de patru ori în primele cinci runde.

Ambele formaţii vor căuta cele 3 puncte, dar ne aşteptăm să se anuleze reciproc şi să îşi continue seria de remize.

Pronosticăm 1-1 scor final.

Atenţie, nu pariaţi pe scor exact. Folosiţi pronosticul nostru ca punct de plecare. Şi nu uitaţi, ultimele trei directe au avut câte două goluri, două remize 1-1, iar în cel mai recent duel Frankfurt s-a impus acasă cu 2-0, la începutul anului.

Agenții autorizate