Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: FC Koln – Augsburg (10 decembrie 2021). Formații probabile, info, predicții și ponturi

sursa: goal.com

O nouă rundă din Bundesliga începe cu duelul dintre FC Koln și Augsburg, între două echipe cu motivație să câștige. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

FC Koln a început excelent sezonul

FC Koln și Augsburg se găsesc în mod neobișnuit cu un decalaj mare între ele, în timp ce se îndreaptă spre întâlnirea lor din Bundesliga de vineri seară la RheinEnergieStadion.

Ambele echipe se află adesea în mijlocul unei bătălii pentru retrogradare în clasamentul german în fiecare sezon, dar în timp ce oaspeții sunt din nou în plin, gazdele se bucură de un început solid al campaniei în jumătatea superioară a tabelului.

FC Koln joacă fără portar

Koln trebuie să se descurce vineri fără portarul de primă alegere Timo Horn, iar Marvin Schwabe îl va înlocui între stâlpi pentru al treilea joc consecutiv.

Cel mai bun marcator al acestui sezon, Anthony Modeste, cu opt goluri în campionat, va conduce din nou linia în căutarea primului său gol în patru meciuri.

În ceea ce privește vizitatorii, problemele din apărare din ultimele săptămâni s-au atenuat ușor în aceasta datorită revenirii lui Jeffrey Gouweleeuw.

Raphael Framberger este, de asemenea, absent din cauza unei probleme la gleznă întâmpinată săptămâna trecută, iar el se alătură Oxford și Uduokhai pe margine, alături de Tobias Strobl, Noah Sarenren Bazee, Tim Civeja, Alfred Finnbogason și Andi Zeqiri.

ECHIPELE PROBABILE

FC Koln: Schwabe; Schmitz, Kilian, Czichos, Hector; Ozcan, Skhiri; Ljubicic, Duda, Kainz; Modeste

Augsburg: Gikiewicz; Gumny, Gouweleeuw, Winther, Iago; Caligiuri, Maier, Dorsch, Vargas; Niederlechner, Gregoritsch

Ce trebuie să pariezi la FC Koln – Augsburg

Ne așteptăm să vedem un duel foarte interesante între cele două echipe, cel mai probabil dominat de la un capăt la altul de gazde.

PRONOSTIC: 3-1

Bilete câștigătoare