Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: Gladbach – Bochum. (31 octombrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Gladbach a umilit pe Bayern Munchen în Cupa Germaniei

Gazdele primesc vizita celor de la Bochum, în etapa a 9-a din Bundesliga.

Există viață după șocul cu Bayern?

Este interesant de urmărit cum va gestiona vestiarul lui Gladbach euforia de după partida istorică din Cupa Germaniei. Vă reamintim (știm că nu este tocmai o amintire plăcută a unui parior) că Gladbach a câștigat cu 5-0 împotriva celor de la Bayern Munchen. Campioana entitre nu și-a menajat jucătorii, având în componență vedetele de top. Este greu de imaginat că o echipă care se zbate în a doua parte a clasmentului să umilească marele Bayern și totuși s-a întâmplat. Acum, după acest rezultat istoric, oaspeții nu vin deloc relaxați, gândindu-se la forma de moment a celor de la Gladbach. Este interesant de urmărit la acest joc dacă la mijlocul săptămânii trecute a fost doar o întâmplare sau asistăm la o revenire de formă a trupei din Gladbach.

Oaspeții au lotul mult mai odihnit

Atacantul gazdelor, Marcus Thuram, a revenit după accidentare și a prins chiar 9 minute împotriva lui Bayern, o veste foarte bună pentru gazde. Beyer are o problemă musculară și este incert pentru partida de duminică. Oucoure, Lainer, Kramer și Jantschke completează lista de indisponibili pentru Gladbach. La oaspeți, după ce au luat loc pe bancă la partida de cupă, Riemann, Lampropoulos, Gamboa, Lowen, Asano și Blum revin în prima echipă pentru jocul cu Gladbach.

Fomaţii probabile în Gladbach – Bochum:

Gladbach (3-4-2-1):

  • Sommer – Ginter, Elvedi, Bensebaini – Scally, Zakaria, Kone, Netz – Hofmann, Stindl – Embolo

Bochum (4-3-3):

  • Riemann – Gamboa, Masovic, Lampropoulos, Soares – Lowen, Losilla, Rexhbecaj – Asano, Polter, Blum

Pronosticuri la Gladbach – Bochum:

Gazdele au dat totul cu Bayern sau au mai păstrat ceva și pentru campionat? Este de așteptat ca victoria cu Bayern să dea încredere celor de la Gladbach și asta să fie decisiv în fața unei echipe greu de deschis.

Pronostic: 2-1

Bilete câștigătoare