Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Bundesliga: Greuther Furth – Bayern (24 septembrie 2021). Formaţii probabile, informaţii, predicţii şi ponturi

Mașinăria de goluri întâlnește ultima clasată din Bundesliga, se anunță un nou festival de reușite?

“Lewa” da multe. Un nou scor record pentru Bayern?

Bayern a marcat 19 goluri în ultimele patru jocuri din Bundesliga. Până și Barcelona a simțit pe pielea ei forța ofensivă a bavarezilor, încasând trei goluri la partida de debut în Liga Campionilor. Lewandowski (gheta de Aur a Europei) pare a fi într-o formă remarcabilă și este de așteptat să puncteze din nou în partida din această seară. Leroy Sane și-a găsit ritmul și se bucură de un moment bun în cariera sa, un restart după epoca mai ștearsă petrecută la City. Pe scurt, Nagelsmann a reușit să ducă pe Bayern la un nivel bun încă de la startul sezonului iar toate adversarele par a fi victime sigure încă de la start. Furth a adunat un singur punct din primele cinci etape și ține lanterna din subsolul clasamentului. Cu Hertha, “verzii” au avut șansa la prima victorie, însă au fost întorși după ce au condus. Se pare că gazdele au renunțat în jocul trecut la așezarea în romb pentru un classic 4-4-2 ceva mai flexibil. Însă, având în vedere adversarul, gazdele revin la formula cu doi închizători, cel puțin pentru acest joc. Rămâne de văzut cum poate face față Greuther Furth unui Bayern care arată cea mai bună formă din întreaga Europă.

Coman și Tolisso, indisponibili

La Bayern nu pot evolua Kingsley Coman, Tolisso și Ulreich din pricina problemelor medicale. Musiala și Gnabry au părăsit ultimul antrenament după ce au acuzat contuzii, devenind incerți. Greuther Furth nu se poate baza pe Jung, Kehr și Ngankham, tot din motive medicale.

Fomaţii probabile în Greuther Futrh – Bayern :

Fürth (4-2-3-1):

  • Burchert – Meyerhöfer, Bauer, Viergever, Willems – Seguin, Griesbeck – Nielsen, Dudziak, Green – Hrgota (c)

Bayern (4-2-3-1):

  • Neuer (c) – Pavard, Upamecano, Süle, Hernandez – Kimmich, Goretzka – Sane, Müller, Davies – Lewandowski

Pronosticuri la Greuther Futrh – Bayern

Toate datele anunță o nouă ploaie de goluri în dreptul lui Bayern. Nou promovata nu pare a avea vreo șansă, iar întreabrea este de câte ori vor marca oaspeții. O marjă între 3-6 goluri marcate de către bavarezi este predicția BetMag.

Pronostic: 0-4.

Agenții autorizate