Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: Hertha Berlin – FC Koln (9 ianuarie 2022). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Jurgen Ekkelenkamp și colegii săi au meci greu cu Freiburg
Jurgen Ekkelenkamp și colegii săi au meci greu cu Freiburg

Unul dintre cele două meciuri ale zilei în Bundesliga le pune față în față pe Hertha Berlin și FC Koln, de la ora 16:30, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ambele echipe au nevoie de puncte

Hertha Berlin și FC Koln se întorc duminică din vacanța de iarnă din Bundesliga, căutând să reia de unde au plecat în decembrie.

Ambele părți se îndreaptă spre întâlnirea de la Olympiastadion în locuri confortabile la mijlocul tabelului, după victoriile la sfârșitul anului 2021.

Hertha joacă fără Piatek

Hertha pare gata să-l piardă pe Krzysztof Piatek în zilele următoare, atacantul polonez fiind aproape de a înlătura o îndepărtare de capitală în perioada de transfer.

Atacantul Stevan Jovetic este îndoielnic cu o accidentare la gambe, așa că Belfodil este aproape sigur că va conduce linia, unul dintre Myziane Maolida sau Davie Selke alăturându-se algerianului.

Căpitanul Dedryck Boyata rămâne pe margine pentru încă câteva luni, în timp ce Deyovaisio Zeefuik, Linus Gechter și Fredrik Andre Bjorkan ratează din cauza COVID-19.

În timp ce Köln nu are preocupări legate de COVID-19 în starea actuală a lucrurilor, Niklas Hauptmann, Jorge Mere, Kingsley Schindler și Sebastian Andersson sunt toți absenți din cauza bolii.

ECHIPELE PROBABILE

Hertha Berlin: Schwolow; Pekarik, Stark, Torunarigha, Mittelstadt; Darida, Serdar; Richter, Ekkelenkamp; Belfodil, Maolida

FC Koln: Schwabe; Schmitz, Hubers, Kilian, Hector; Ozcan; Kainz, Duda, Schaub; Uth, Modeste

Ce trebuie pariat la Hertha Berlin – FC Koln

Ne așteptăm să vedem un duel interesant, echilibrat, așa că pronosticul nostru este X, la o cotă excelentă.

PRONOSTIC: 1-1

Bilete câștigătoare