Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: Hoffenheim – FC Koln (15.10.2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

După meciurile naţionalelor, e timpul să revenim la fotbalul intern. Iar Bundesliga se reia cu etapa a opta, deschizător de drumuri fiind duelul dintre Hoffenheim şi FC Koln. Pauza le-a prins bine gazdelor, care aveau nevoie să se reseteze. Nu acelaşi lucru se poate spune despre „ţapi”, aflaţi într-o formă bună înainte de meciurile din preliminariile CM2022.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Hoffenheim, un singur succes în cinci etape. Koln, fără înfrângere

Hoffe nu trece prin cea mai bună formă. Înainte de pauză, câştigase un singur meci în ultimele 5 etape, un 3-1 cu Wolfsburg, pe teren propriu. A fost singura partidă în care a marcat Kramaric, omul numărul 1 din atacul gazdelor, chiar dacă nu e golgheter şi anul acesta. În runda precedentă, Hoffe a pierdut în derby-ul local cu Stuttgart, deşi a dominat la posesie, ocazii şi pase.

În schimb, Koln mergea excelent înainte de pauza pentru naţionale. De fapt, de la startul sezonului „ţapii” merg bine. În şapte etape, au cedat un singur meci, 2-3 pe terenul lui Bayern. În rest, victorii acasă cu Hertha, Bochum şi Furth, plus remize cu Leipzig, Frankfurt şi Freiburg, ultimele două în deplasare.

Modeste e omul de urmărit, veteranul din atacul Kolnului marcând deja de 4 ori. Are un procentaj mult mai bun decât al lui Kramaric, care a tras mai mult la poartă, dar a punctat doar o dată.

Ce trebuie să ştii înainte de Hoffenheim – FC Koln

Totuşi, „ţapii” au de ce să se teamă de Kramaric. În sezonul precent, Koln a pierdut ambele meciuri cu Hoffe, 2-3 şi 0-3, iar Kramaric a semnat cinci din cele şase goluri are echipei sale!

Golgheterul gazdelor din acest an este Bruun Larsen, care a înscris şi la Stuttgart, deşi a început rezervă. Reuşita din runda precedentă i-ar putea aduce postul de titular în dreapta atacului, în timp ce pe flancul opus ar trebui să apară Baumgartner, care a lipsit în ultima rundă, dar şi de la meciurile Austriei în preliminarii.

Între ei, Kramaric e omul cu pasa (4 assisturi în acest sezon), iar în faţă Bebou trebuie să hărţuiască apărarea adversă. Bicakcic, Hubner şi John sunt out, în timp ce Nordtveit e cu semnul întrebării.

De partea cealaltă, Skhiri este singul absent cert. Autor a două goluri, cele care au adus victoria cu Furth, tunisianul s-a rupt la naţională şi nu se ştie cât timp va sta departe de gazon. Ljubicic a venit şi el cu ceva probleme de la lot şi poate fi înlocuit cu Duda.

Formaţii probabile în Hoffenheim – Fc Koln

  • Hoffenheim (4-2-3-1): Baumann – Kaderabek, Richards, Vogt, Raum – Rudy, Grillitsch – Baumgartner, Kramaric, Bruun Larsen – Bebou.
  • FC Koln (4-1-3-2): T. Horn – Schmitz, Mere, Czichos, Hector – Özcan – Duda, Uth, Kainz – Modeste, Andersson.

Ponturi la Hoffenheim – FC Koln

Kolnul joacă bine şi are şi rezultate pozitive. Chiar şi înfrângerea de la Bayern a fost strânsă, 2-3. De altfel, „ţapii” au oferit numai meciuri de GG în primele 7 runde. Hoffe are două partide în care nu a marcat şi una două în care nu a luat gol (remiza 0-0 cu Bielefeld se înscrie în ambele categorii).

Gazdele au avantajul moral după ce s-a întâmplat în directele de anul trecut, în timp ce oaspeţii mizează pe forma de acum. Pauza internaţională s-ar putea să fi stricat puţin jocul „ţapilor”, iar absenţa lui Skhiri s-ar putea dovedi mai importantă decât pare la prima vedere.

Pronosticăm 2-1 scor final.

Koln e surpriza plăcută a acestui start de sezon, dar mergem pe mâna gazdelor. Se întrevede un GG3+ cu albaştrii luând cele 3 puncte.

Pentru o sumedenie de ponturi bune şi bilete cu mari şanse de reuşită, nu rata nici pagina noastră de Facebook.

Bilete câștigătoare