Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Bundesliga: Hoffenheim – Wolfsburg (25.09.2021). Formaţii probabile, info, predicţii şi ponturi

Aflată în criză de rezultate, Hoffenheim primeşte vizita uneia dintre cele mai în formă echipe din campionat. Wolfsburg e neînvinsă şi singura care poate egala Bayernul în clasament.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

„Lupii” neînvinşi, dar în scădere

Hoffenheim nu se simte prea bine în startul de sezon, la un punct distanţă de zona retrogradării. În Cupă s-a strecurat în turul secund, victorie în prelungiri cu o echipă de liga a treia. În Bundesliga, a început cu un succes categoric, 4-0 cu Augsburg, dar n-a mai câştigat nimic după, două puncte din remizele cu Union şi Arminia, plus înfrângeri cu Dortmund şi Mainz. Iar acum întâlneşte una dintre cele mai în formă formaţii.

Wolfsburg a început etapa de la egalitate cu Bayern şi o poate încheia la fel, dacă învinge. Oricum e singura formaţie care poate egala liderul la puncte.

„Lupii” sunt în uşoară scădere de turaţie, pentru că după primele patru meciuri aveau patru victorii, dar pe ultimele două le-au remizat, 0-0 cu Lille în Europa şi 1-1 cu Frankfurt în Bundesliga.

Ce trebuie să ştii înainte de Hoffenheim – Wolfsburg

Meciul începe la ora 16:30, iar Kramaric, în poziţie de „număr 10”, rămâne principala armă de atac a gazdelor. Croatul n-a marcat încă, dar are trei assisturi în singura victorie a sezonului. Va fi flancat de Bruun Larsen şi Baumgartner, ca de obicei, iar în faţa liniei de trei o să fie Bebou.

Lipsesc 100% Nordveit, Hubner şi Bicakcic, iar Dabbur, Stiller şi Rudy sunt sub semnul întrebării.

De partea cealaltă, Wolfsburg nu se poate baza pe Otavio, Bialek, Schlager şi William, accidentaţi, dar van Bommel ar putea fi nevoit să opereze cel puţin o schimbare faţă de meciul precedent, pentru că Lukebakio a ieşit lovit. În locul lui, ar putea să apară Baku, iar Nmecha are şanse mari să ocupe flancul opus, al doilea start în campionat pentru el.

Formaţii probabile în Hoffenheim – Wolfsburg

  • Hoffenheim (4-2-3-1): Baumann (c) – Kaderabek, Vogt, Richards, Raum – Samassekou, Grillitsch – Baumgartner, Kramaric, Bruun Larsen – Bebou. Antrenor: Sebastian Hoenes.
  • Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels (c) – Mbabu, Lacroix, Brooks, Roussillon – Guilavogui, Arnold – Baku, Philipp, L. Nmecha – Weghorst. Antrenor: Mark van Bommel.

Ponturi la Hoffenheim – Wolfsburg

Confruntările dintre cele două au fost, de cele mai multe ori echilibrate. În sezonul trecut, şi-au împărţit victoriile, ambele meciuri fiind câştigate de echipa gazdă cu 2-1.

În momentul de faţă, Hoffenheim, chiar dacă nu a câştigat, a avut parte de partide strânse, mai ales ca joc. Wolfsburg a dat şi ea primele semne de slăbiciune, iar moralul s-a şubrezit puţin după două remize. Plus că „lupii” au jucat şi în Europa, aşa că au obosit ceva mai tare.

Pronosticăm 2-1 scor final.

La casele de pariuri, oaspeţii sunt uşor favoriţi, dar noi avem încredere într-un succes al gazdelor. Cel mai indicat pronostic ar fi GG-ul.

Agenții autorizate